exe000 pisze:Mikolpa pisze:Już niedługooby wiało bo dawno nie pływałem i mnie nosi.
Moze piatek Mieczysław albo Słup?
Z chęcią ale mogę dopiero od soboty.
exe000 pisze:Mikolpa pisze:Już niedługooby wiało bo dawno nie pływałem i mnie nosi.
Moze piatek Mieczysław albo Słup?
Piotrbyku pisze:2017 Rebel vs 2015
lockin pisze:Piotrbyku pisze:2017 Rebel vs 2015
Testowałeś już? Jestem ciekawy opinii, google podpowiada mieszane http://www.kitefinder.com/en/kites/1597 ... rebel-2017
Piotrbyku pisze:teraz stestuję 14 i porównam z 2015 na wodzie
Mikolpa pisze:Piotrbyku pisze:teraz stestuję 14 i porównam z 2015 na wodzie
w Kuźnicy będzie zimno i będzie padaćale jest szansa że będzie wiać
![]()
W normalnym stanie nawet przez chwilę bym się nie zastanawiał czy jechać na taką prognozęale ciśnienie na pływanie mam już na maksa i jestem w stanie desperacji
Jadę
![]()
jutro testujemy to nowe 14m i porównamy je też do 2014. Jest też szansa na porównanie do TS 15mjak właściciel pozwoli
ciurek pisze:Wełniacz pisze:Na 18 i drzwiach byli na Mewich więc wiatrowo raczej słabo... ale i tak zadowoleni.
Patrząc po tym co we wrocku to i tak spokodobrej zabawy
Piotrbyku pisze:Dziś zrobiłeś z Krissem przegięcie ponad 5 godz na wodzie bez przerwy w temp . prawie zimowych .Zmierzyłem w lini prostej 4 km w głąb zatokiFajnie że przyjechaliscie było milo poplywac razem i sam bym się tak daleko nie wypuścił na pewno .Dzis bardzo mi się podobało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości