exe000 pisze:Mnie szkoleniem dziś męczą ale kolo 13 ruszam na mietka.
Jednak nie marina tylko śmietnik. Tu będzie mniej równo ale marina pełna łódek.
exe000 pisze:Mnie szkoleniem dziś męczą ale kolo 13 ruszam na mietka.
Mikolpa pisze:Dziś jak dla mnie było fatalnie![]()
śmietnik to był zły wybór
w sumie to nie wiem co byłoby lepszym
a do tego straty w sprzęcie
Piotrbyku pisze:Mikolpa pisze:Dziś jak dla mnie było fatalnie![]()
????
Na Rozkoszy byłem od 10 i wiało mocno i równo , tak na Rozkoszy jeszcze nie pływałem 12 i mała deska , ale to było dużo / nie za dużo , bo za dużo to nigdy nie jest / inni latali na 9 / 10 . fajna ciepła i czysta woda po drugiej stronie Milana start z trawy i do wody , zero gliny , dużo wody mało plaży , za to zaskakująco dużo płycizny przy brzegach . Przejście na flat spoks . ale wydawało mi się że na flacie wiało trochę słabiej wg mnie za bardzo wiał zachód , a tam jest górka i ona coś sobie przy W zabierała knotów , ale za to całkowity stół . Aby coś złego napisać to nie było słońca i qu..wa nikogo z Wasjeden český poškozené kite , kite visel na stromě ,- sorky cały dzień gadałem po czesku muszę się przestawić
Mikolpa pisze:Piotrbyku pisze:Mikolpa pisze:Dziś jak dla mnie było fatalnie![]()
????
Na Rozkoszy byłem od 10 i wiało mocno i równo , tak na Rozkoszy jeszcze nie pływałem 12 i mała deska , ale to było dużo / nie za dużo , bo za dużo to nigdy nie jest / inni latali na 9 / 10 . fajna ciepła i czysta woda po drugiej stronie Milana start z trawy i do wody , zero gliny , dużo wody mało plaży , za to zaskakująco dużo płycizny przy brzegach . Przejście na flat spoks . ale wydawało mi się że na flacie wiało trochę słabiej wg mnie za bardzo wiał zachód , a tam jest górka i ona coś sobie przy W zabierała knotów , ale za to całkowity stół . Aby coś złego napisać to nie było słońca i qu..wa nikogo z Wasjeden český poškozené kite , kite visel na stromě ,- sorky cały dzień gadałem po czesku muszę się przestawić
Zazdroszczę równego wiatru. Na śmietniku był pełen hardcore. Mi się źle pływało a wiesz jakie mam wymagania co do wiatru.
Na środku miecia nie wiele lepiej, czesio, francuz, marina, soma Bay, dziś byłem prawie wszędziei wszędzie podobnie
Do tego wykazałem się totalną głupotą, znaczy się popełniłem błąd w obliczeniach i miałem nie zaplanowane przyziemienie na Gran Canari i po dwuch latach porysowałem swoją sunie
a wiesz co to dla mnie znaczy. Na koniec znalazłem rozcięcie na tubie
pewnie znowu jeb... szkło, szczęście że balon nie pękł.
Szkoda że Cię nie było bo było ogólnie mega zabawnie. Było pływanie w pław pod wiatr z podczepionym latakiem i bez po deskę, było chodzenie po łodkach w celu odwinięcia linek i masowe spacery po krzakach. Co by nie mówić mamy doborowe towarzystwo
ciurek pisze:Paweł, czy to prawda że, ...
Wełniacz pisze:Ktoś na sobotę gdzieś planuje jechać? Tym razem zostaję na weekend bo poprzednie spędziłem na Zatoce GdańskiejPodjechałbym oblukać południowe spoty a coś ma podwiać
Wełniacz pisze:Żeby wiało mocno to bym przyjechał ale ma nie wiać :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 13 gości