Wrocław-- Może Razem będzie prościej ??

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Mikolpa
Deska: SU-2 Prorider 140, Trans 153
Latawiec: Rebel 10,12,14, Addiction 18
Postawił piwka: 126 razy
Dostał piwko: 142 razy

Post17 cze 2016, 10:38

exe000 pisze:Mnie szkoleniem dziś męczą ale kolo 13 ruszam na mietka.

Jednak nie marina tylko śmietnik. Tu będzie mniej równo ale marina pełna łódek.

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post17 cze 2016, 17:20

Dziś jak dla mnie było fatalnie :( :? śmietnik to był zły wybór :oops: w sumie to nie wiem co byłoby lepszym :? a do tego straty w sprzęcie :cry:

Awatar użytkownika
Piotrbyku
Deska: BraCuru , Moses -Onda
Latawiec: Soul, Soul ,Soul, Capa
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 70 razy

Post17 cze 2016, 17:57

Rozkosz :thumbsup: :thumb: :D

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post17 cze 2016, 18:37

Mikolpa pisze:Dziś jak dla mnie było fatalnie :( :? śmietnik to był zły wybór :oops: w sumie to nie wiem co byłoby lepszym :? a do tego straty w sprzęcie :cry:

????
Na Rozkoszy byłem od 10 i wiało mocno i równo , tak na Rozkoszy jeszcze nie pływałem 12 i mała deska , ale to było dużo / nie za dużo , bo za dużo to nigdy nie jest / inni latali na 9 / 10 . fajna ciepła i czysta woda po drugiej stronie Milana start z trawy i do wody , zero gliny , dużo wody mało plaży , za to zaskakująco dużo płycizny przy brzegach . Przejście na flat spoks . ale wydawało mi się że na flacie wiało trochę słabiej wg mnie za bardzo wiał zachód , a tam jest górka i ona coś sobie przy W zabierała knotów , ale za to całkowity stół . Aby coś złego napisać to nie było słońca i qu..wa nikogo z Was :evil: jeden český poškozené kite , kite visel na stromě ,- sorky cały dzień gadałem po czesku muszę się przestawić :D

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post17 cze 2016, 20:05

Piotrbyku pisze:
Mikolpa pisze:Dziś jak dla mnie było fatalnie :( :? śmietnik to był zły wybór :oops: w sumie to nie wiem co byłoby lepszym :? a do tego straty w sprzęcie :cry:

????
Na Rozkoszy byłem od 10 i wiało mocno i równo , tak na Rozkoszy jeszcze nie pływałem 12 i mała deska , ale to było dużo / nie za dużo , bo za dużo to nigdy nie jest / inni latali na 9 / 10 . fajna ciepła i czysta woda po drugiej stronie Milana start z trawy i do wody , zero gliny , dużo wody mało plaży , za to zaskakująco dużo płycizny przy brzegach . Przejście na flat spoks . ale wydawało mi się że na flacie wiało trochę słabiej wg mnie za bardzo wiał zachód , a tam jest górka i ona coś sobie przy W zabierała knotów , ale za to całkowity stół . Aby coś złego napisać to nie było słońca i qu..wa nikogo z Was :evil: jeden český poškozené kite , kite visel na stromě ,- sorky cały dzień gadałem po czesku muszę się przestawić :D

Zazdroszczę równego wiatru. Na śmietniku był pełen hardcore. Mi się źle pływało a wiesz jakie mam wymagania co do wiatru.
Na środku miecia nie wiele lepiej, czesio, francuz, marina, soma Bay, dziś byłem prawie wszędzie :wink: i wszędzie podobnie :? Do tego wykazałem się totalną głupotą, znaczy się popełniłem błąd w obliczeniach i miałem nie zaplanowane przyziemienie na Gran Canari i po dwuch latach porysowałem swoją sunie :oops: a wiesz co to dla mnie znaczy. Na koniec znalazłem rozcięcie na tubie :doh: pewnie znowu jeb... szkło, szczęście że balon nie pękł.

Szkoda że Cię nie było bo było ogólnie mega zabawnie. Było pływanie w pław pod wiatr z podczepionym latakiem i bez po deskę, było chodzenie po łodkach w celu odwinięcia linek i masowe spacery po krzakach. Co by nie mówić mamy doborowe towarzystwo :thumbsup:

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post17 cze 2016, 21:29

zazdroszcze :D mi sie wydaje ze stcja milana przy w cos przeklamuje .bo wyraznie bylo W a na staccji pokazuje SW . i ta podstawa spadajaca do 11 knotow lipa ja na 12 mialem ciagle duzo .raz bardzo duzo a czasem tylko duzo wiec ta podstawa cos pokazala sie mala :D

ciurek
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 8 razy

Post17 cze 2016, 23:12

Mikolpa pisze:
Piotrbyku pisze:

????

Zazdroszczę równego wiatru. Na śmietniku był pełen hardcore. Mi się źle pływało a wiesz jakie mam wymagania co do wiatru.
Na środku miecia nie wiele lepiej, czesio, francuz, marina, soma Bay, dziś byłem prawie wszędzie :wink: i wszędzie podobnie :? Do tego wykazałem się totalną głupotą, znaczy się popełniłem błąd w obliczeniach i miałem nie zaplanowane przyziemienie na Gran Canari i po dwuch latach porysowałem swoją sunie :oops: a wiesz co to dla mnie znaczy. Na koniec znalazłem rozcięcie na tubie :doh: pewnie znowu jeb... szkło, szczęście że balon nie pękł.

Szkoda że Cię nie było bo było ogólnie mega zabawnie. Było pływanie w pław pod wiatr z podczepionym latakiem i bez po deskę, było chodzenie po łodkach w celu odwinięcia linek i masowe spacery po krzakach. Co by nie mówić mamy doborowe towarzystwo :thumbsup:

Współczuję tuby, niedawno to przerabiałem w 16... Jak sobie pojechaliscie to wszedł warun. Ładne sw ok 16 w marinie super. Mateusz i Rafał dobrze syte bawili prawie do 19. Były skoki KL :) chociaż popatrzyłem jak inni pływają. A towarzystwa to mogą nam pozazdrościć :)

ciurek

Post18 cze 2016, 11:27

Paweł, czy to prawda że, ...

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post19 cze 2016, 08:37

ciurek pisze:Paweł, czy to prawda że, ...

To ci dobre :lol: a dorabiam tylko nie wiem jeszcze na które konto wpływa :wink:

ciurek

Post20 cze 2016, 11:57

Mikolpa pisze:

To ci dobre :lol: a dorabiam tylko nie wiem jeszcze na które konto wpływa :wink:

Moja dziewczyna cię przejrzała, ja bym się nie domyślił... :D

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post21 cze 2016, 10:23

Obrazek

niby który ma być podobny z lewej ? prawej czy do tego w środku ??? :doh:

Awatar użytkownika
Wełniacz
Deska: Nobile555 i DOOR
Latawiec: Edge 08 9 11 13
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 64 razy
Kontaktowanie:

Post23 cze 2016, 13:44

Ktoś na sobotę gdzieś planuje jechać? Tym razem zostaję na weekend bo poprzednie spędziłem na Zatoce Gdańskiej ;) Podjechałbym oblukać południowe spoty a coś ma podwiać :roll:

Jacek olsztyn
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 20 razy

Post23 cze 2016, 15:03

Wełniacz pisze:Ktoś na sobotę gdzieś planuje jechać? Tym razem zostaję na weekend bo poprzednie spędziłem na Zatoce Gdańskiej ;) Podjechałbym oblukać południowe spoty a coś ma podwiać :roll:

Dawaj w sobotę na półwysep :D

Awatar użytkownika
Wełniacz
Deska: Nobile555 i DOOR
Latawiec: Edge 08 9 11 13
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 64 razy
Kontaktowanie:

Post23 cze 2016, 15:12

Żeby wiało mocno to bym przyjechał ale ma nie wiać :/

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post23 cze 2016, 17:09

Wełniacz pisze:Żeby wiało mocno to bym przyjechał ale ma nie wiać :/

U nas też słabizna, jeżeli wogóle wejdzie. Jeszcze zbyt wcześnie żeby coś planować.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”