bardzo sympatyczny dzień
Piotrbyku pisze::-) juz zdrowy ? Mikolpa dziś kituje , a Mietek jest za maly dla nas dwoch
ciurek pisze:Piotrbyku pisze::-) juz zdrowy ? Mikolpa dziś kituje , a Mietek jest za maly dla nas dwoch
Zdrowy przez małe z... Daj spokój dawno mnie tak nie poskładało. Już mam dosyć, a patrząc za okno tym bardzieja do zdrowoty to jeszcze trochę, więc mietek cały wasz to może się jakoś pomieścicie
Mikolpa pisze:ciurek pisze:Piotrbyku pisze::-) juz zdrowy ? Mikolpa dziś kituje , a Mietek jest za maly dla nas dwoch
Zdrowy przez małe z... Daj spokój dawno mnie tak nie poskładało. Już mam dosyć, a patrząc za okno tym bardzieja do zdrowoty to jeszcze trochę, więc mietek cały wasz to może się jakoś pomieścicie
Mietek z dnia na dzień coraz większy bo dopuszczają wody więc raczej się wszyscy pomieścimy![]()
Zdrowiej bo samemu kiepsko się pływa.
Piotrbyku pisze:współczuje, ty chcesz pływać a nie możesz bo jesteś chory , a inni są zdrowi a nie chcą pływać - to nie sprawiedliwe - ergo powinni chorować tylko ci co nie chcą pływać
ciurek pisze:Robię co mogę... Jak dzisiejsza sesja ? We Wrocławiu wiało pięknie aż miałem łzy w oczach na sam widok
Mikolpa pisze:ciurek pisze:Robię co mogę... Jak dzisiejsza sesja ? We Wrocławiu wiało pięknie aż miałem łzy w oczach na sam widok
Polatałem, styrałem się czyli było ok.
Choć było dziwnie. Na 14 momentami byłem przepałowany a momentami brakowało. Miałem problemy z ostrzeniem![]()
Samemu trochę kijowo, dobrze że stali bywalcy na ws byli.
Ty masz usprawiedliwienie bo chorujesz, Byku też bo pływał często i odpoczywa a CO Z RESZTĄ??!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości