Mikolpa pisze:2 to francuz. Jeszcze dwa trzy tygodni temu można było wjechać na plażę. Ale ktoś kupił francuza i jest szlaban. Da się tam wjechać prawie na plażę, wypakować auto i odstawić wyżej na parking.
racja, kiepski jestem z tej matematyki

Mikolpa pisze:2 to francuz. Jeszcze dwa trzy tygodni temu można było wjechać na plażę. Ale ktoś kupił francuza i jest szlaban. Da się tam wjechać prawie na plażę, wypakować auto i odstawić wyżej na parking.
Mikolpa pisze:To był MIETEK jakiego uwielbiam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To tyle na dzisiaj, padam....
KrisIs pisze:Mikolpa pisze:To był MIETEK jakiego uwielbiam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To tyle na dzisiaj, padam....
Było tyle cisnąć zamiast rekreacyjnie lewo prawo.
Dzięki za dechę. Grubo momentami było.
Piotrbyku pisze:było super ,,, trochę dużo ludzi ostatnio to przez parę miesięcy bylismy we dwójkę , czasem 3 , a dziś masaaaaaa.. trochę nawet się stremowałem tyle ludzi
Qba-EPP11 pisze:Ja juz w domu. Jutro planuje być na Mietka po pracy czyli gdzieś o 15.30. Decyzja wieczorem po prognozie
Fikus pisze:, w pelnej harmonii z naturą, a czy chociaż trapez można założyc? czy tez nie wolno...
Mikolpa pisze:Qba-EPP11 pisze:Ja juz w domu. Jutro planuje być na Mietka po pracy czyli gdzieś o 15.30. Decyzja wieczorem po prognozie
Jutro? Wszystko mnie jeszcze boli po wczorajszym.... ale w sumie najlepiej to rozruszać. Melduję się po pracy. Jest tylko jeden problem. Ma być SW, jesienią/zimą jechał bym w ciemno przy takiej prognozie ale zrobiło się ciepło i może być różnie, jutro przydatne będą odczyty ze stacji![]()
aaaaa pamiętajcie że trzeba mieć 10 na parking, no chyba że ktoś woli inne miejsce niż przystań.
Mikolpa pisze:A po trzecie primo utlimo co się dzieje ze "starą Gwardią"![]()
![]()
![]()
![]()
Wczoraj w końcu wrócił FikusJarek w międzywodziu, Qba chyba jeszcze w Łebie, Romigo na Homespocie a gdzie reszta???
sander pisze:Mikolpa pisze:A po trzecie primo utlimo co się dzieje ze "starą Gwardią"![]()
![]()
![]()
![]()
Wczoraj w końcu wrócił FikusJarek w międzywodziu, Qba chyba jeszcze w Łebie, Romigo na Homespocie a gdzie reszta???
Niektórzy pływają po godzinach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości