andrzejwodejszo pisze:Szymon - właśnie widziałem Cię pod koniec - przerobiłeś go na depower ? udało Ci się, czy działa tak sobie ?- przerabiałem kiedyś ten temat - wg mnie lepiej kupić jest nawet najprostszego c-shape-a 12m nawet z 203-4 roku niż kombinować - ten latawiec stworzony jest do manetek i tak już zostanie
andrzejwodejszo pisze:przy brzegu nie wiało - a jak ja schodziłem to w porywach było jakies 15m/s może lepiejmiałem kiedyś 5m pansza ace - straszny rzeźnik - chętnie polatałbym na przerobionym..
Jaki masz rozmiar ? 6-7 ? Jeśli będzie wiało - proponuję jutro ustawkę. Może być troszku mokrego śniegu, ale jeśli deszcz nie będzie padał zbyt mocno - na bank da się pośmigać.
Slawek-Kopiec pisze:Witajcie,jestem nowy na tym forum,jak zarazem zarażony bakcylem kitesurfingu.Pochodze z Olsztyna,i chcialbym sprobowac tego fantastycznego sportu!
Nasuwa sie odrazu pytanie:"gdzie w Olsztynie mozna poprzymierzac/kupic sprzet w rozsadnej cenie"?Andrzej juz mi zasugerowal kite4.pl ,sklep sie miesci obok Europa Center.Jakies pomysly jeszcze?
P.S.Andrzej-mozna by sie z Toba jakos umowic i zobaczyc jak to wyglada w praktyce?Jakies male szkolenie?Jakies wskazowki/sugestie?Naprawde mysle powaznie o dolaczeniu do ekipy olsztynskiego kitesurfingu jesli taka istnieje. Moja dziewczyna-Monika tez chce sprobowac i podejrzewam ze bedzie to wydatek x2
Slawek-Kopiec pisze:Witajcie,jestem nowy na tym forum,jak zarazem zarażony bakcylem kitesurfingu.Pochodze z Olsztyna,i chcialbym sprobowac tego fantastycznego sportu!
Nasuwa sie odrazu pytanie:"gdzie w Olsztynie mozna poprzymierzac/kupic sprzet w rozsadnej cenie"?Andrzej juz mi zasugerowal kite4.pl ,sklep sie miesci obok Europa Center.Jakies pomysly jeszcze?
P.S.Andrzej-mozna by się z Toba jakos umowic i zobaczyć jak to wygląda w praktyce?Jakieś male szkolenie?Jakieś wskazowki/sugestie?Naprawde mysle powaznie o dolaczeniu do ekipy olsztynskiego kitesurfingu jeśli taka istnieje. Moja dziewczyna-Monika tez chce sprobowac i podejrzewam ze bedzie to wydatek x2
Krzaq pisze:Hej
Wybiera się ktoś jutro do Giżycka na święto lodu![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości