Ja jutro koło 15-16 planuję kamienicę (zależy jak szybko zejdzie mi delegacja w Bydgoszczy

bigfoot gt pisze:jutro ktoś? coś ? planuje:)
nykers pisze:
Dla mnie otwarcie w weekend na Helu.
Kto i kiedy się wybiera? I gdzie zakwaterowanie i pływanie? Ja z Finem jesteśmy w Chałupach, więc pływanie pewnie na 6.
Jak progno dopisze to może w czwartek już pojadę (i tylko do niedzieli zostaję).
Pozdro
nykers pisze:bigfoot gt pisze:jutro ktoś? coś ? planuje:)
Dla mnie otwarcie w weekend na Helu.
Kto i kiedy się wybiera? I gdzie zakwaterowanie i pływanie? Ja z Finem jesteśmy w Chałupach, więc pływanie pewnie na 6.
Jak progno dopisze to może w czwartek już pojadę (i tylko do niedzieli zostaję).
Pozdro
Wiktorek pisze:Ktoś zostaje na weeeekend? Gorszewice piątek, o ile prognoza się utrzyma?
ronino pisze:Wiktorek pisze:Ktoś zostaje na weeeekend? Gorszewice piątek, o ile prognoza się utrzyma?
ja sie nad tym zastanawiam (jak mi 12 dojdzie bo na 10 nie dam rady pewnie) - ewentualnie o której?
Wiktorek pisze:ronino pisze:Wiktorek pisze:Ktoś zostaje na weeeekend? Gorszewice piątek, o ile prognoza się utrzyma?
ja sie nad tym zastanawiam (jak mi 12 dojdzie bo na 10 nie dam rady pewnie) - ewentualnie o której?
Jadę! Będę około 15:00. Ktoś będzie
Shark pisze:Jutro zapowiada się niezłe pływanko na Powidzu![]()
My startujemy około 10:00 koło Jabłony.
Ktoś zawita do nas?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości