Mikolpa pisze:Fajna ta nowa strona z prognozami https://www.windyty.com/ . Nie mam zielonego pojęcia czy się sprawdza ale wygląda zaje.... i będę na nią zaglądałteraz we Wrocku wieje 42kt z NW, tylko że na wys. 13km
a na powierzchni 8kt z SW.
kawa pisze:Ja śmigam jutro. Nie wiem jeszcze gdzie i po co ale zabieram kajty..i deskęoczywiście pod warunkiem, że progno wejdzie bo nie takie już progno-wichury kończyły się krótkim pierdem spod chmurki.
Piotrbyku pisze:kawa pisze:kiedys za herezję palili na stosie i ja jestem za tym aby wznowić te praktykiu za takie posty![]()
![]()
Mikolpa pisze:Topola hmmm ... kurcze nie bardzo mogę bo mam umówione spotkanie z Mieczysławem
sander pisze:Mikolpa pisze:Topola hmmm ... kurcze nie bardzo mogę bo mam umówione spotkanie z Mieczysławem
Rezygnujesz ze spotkania z młodą i piękną Tolą dla starego, wydrenowanego Mieczysława?
sander pisze:Mikolpa pisze:Topola hmmm ... kurcze nie bardzo mogę bo mam umówione spotkanie z Mieczysławem
Rezygnujesz ze spotkania z młodą i piękną Tolą dla starego, wydrenowanego Mieczysława?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości