MalkontenT pisze:po ostatnim plywaniu w czwartek na gizynie polecam wiekszosci tam obecnych lekture:
http://pskite.pl/index.php/przepisy/17- ... -kspd.html
prosze sie nie obrazac, ale dzieki temu unikniemy sytuacji stresowych na wodzie i brzegu:)
MalkontenT pisze:Sory!! chodziło o środę
MichałSzczecin pisze:MalkontenT pisze:Sory!! chodziło o środę
A we środę też byłem, fakt trochę tłoczno zwłaszcza na wprost wejścia.
A o jakich sytuacjach pisałeś ?
__kater__ pisze:Generalnie podsumowując zakończenie wakacji zawiodłem się jeszcze na szkółce kitowej pod wiatrakiem. Miałem tego nie pisać bo Świnoujście to moje miasto ale kij...Nie ma co szukać tam pomocy nie ważne jak jej bardzo potrzebujesz. Kawałka taśmy nie ma szans żebyś dostał bo nie mają na to czasu (dodam że kasę trzymałem w łapie).
__kater__ pisze:- ponoć łatwiej mi było ustąpić "bo płynąłem w stronę lądu" a może chodziło ze z falą (tym bardziej) sam już nie wiem co bredził,
__kater__ pisze:Generalnie podsumowując zakończenie wakacji zawiodłem się jeszcze na szkółce kitowej pod wiatrakiem. Miałem tego nie pisać bo Świnoujście to moje miasto ale kij...
Nie ma co szukać tam pomocy nie ważne jak jej bardzo potrzebujesz. Kawałka taśmy nie ma szans żebyś dostał bo nie mają na to czasu (dodam że kasę trzymałem w łapie). Szkoda bo dla mnie szkółka kojarzyła się zawsze z ostoją i gwarancją uzyskania pomocy
__kater__ pisze: Kawałka taśmy nie ma szans żebyś dostał bo nie mają na to czasu (dodam że kasę trzymałem w łapie). Szkoda bo dla mnie szkółka kojarzyła się zawsze z ostoją i gwarancją uzyskania pomocy, taką którą jak teraz widać rozwydrzył mnie Koniu, czy ultra szybki serwis Ziomka, na którym to wszyscy wieszają psy.
krawc pisze:
Pomyśl... Może nie mieli taśmy w szkółce.
Barosz21 pisze:
Nie zrozumiałem cie. Jeśli on startował latawiec a ty spływałeś do brzegu lub on trzymała latawiec w zenicie przy brzegu to on miał pierwszeństwo. Chyba że spotkaliscie się na wodzie to wtedy ty z racji prawego halsu.
macsurf pisze:
Rozumiem ze wedlug ciebie szkolka = caritas ?![]()
tomi pisze:
ty o głupi kawałek taśmy robisz wielkie halo ?? A nie pomyślałeś, że chłopaki akurat nie mieli jej przy sobie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości