witam dnia 6 lipiec piątek po południu jedziemy z warszawy(dokładna godzina do uzgodnienia) mamy 2 wolne miejsca wracamy w niedziele po południu 17-18 czyli jedziemy na weekend wawa- jastarnia wiec możemy was dostarczyć na wiekszość kamipingów
zrzutka na paliwo opcja zabieramy jedną osobe 100zł w 2 storny opcja zabieramy 2 osoby 75zł w 2 storny auto kombi z zabraniem sprzetu nie ma problemu
OSTATECZNĄ DECYZJE UZALEŻNIAMY OD WARUNKÓW POGODOWYCH WEDŁUG WIND GURU ICM OSTATECZNĄ DECYZJE PODEJMUJEMY W CZWARTEK WIECZÓR MÓJ NUM 793462955 KRZYCHU
jedziemy jak wieje tak jak napisałem ostateczna decyzja w czwartek gdyby nie wiało to przekładamy na nastepny weekend i tak do końca lata pozdrawiam i życzmy sobie wiatru
witam ten weekend przekładamy z braku wiatru na następny
dnia 13 lipiec piątek po południu jedziemy z warszawy(dokładna godzina do uzgodnienia) mamy 2 wolne miejsca wracamy w niedziele po południu 17-18 czyli jedziemy na weekend wawa- jastarnia wiec możemy was dostarczyć na wiekszość kamipingów
zrzutka na paliwo opcja zabieramy jedną osobe 100zł w 2 storny opcja zabieramy 2 osoby 75zł w 2 storny auto kombi z zabraniem sprzetu nie ma problemu
OSTATECZNĄ DECYZJE UZALEŻNIAMY OD WARUNKÓW POGODOWYCH WEDŁUG WIND GURU ICM OSTATECZNĄ DECYZJE PODEJMUJEMY W CZWARTEK WIECZÓR MÓJ NUM 793462955 KRZYCHU