pitoo miał racje....(wykrakał

o ile się nie myle to właśnie Lesheq pojechał dziś do Czarnej Góry

Von Belka pisze:Po takim zaproszeniu nie pozostaje nic innego jak tylko się pojawić. Rozumiem, że dziewczyny z Heidi pomagają stawiać........latawce

Von Belka pisze:Po takim zaproszeniu nie pozostaje nic innego jak tylko się pojawić. Rozumiem, że dziewczyny z Heidi pomagają stawiać........latawce
Von Belka pisze:A może by tak:
Opcja I
Kiedy: Niedziela
Miejsce: Zieleniec
Cel: Snowkite
Godzina: 4.30![]()
Wiatr: ma być, jeśli nie to zostaje snowpark
Opcja II - jeśli będzie wicher
Kiedy: Niedziela i zostajemy na poniedziałek
Miejsce: Zieleniec
Cel: Snowkite
Godzina: 4.30![]()
Wiatr: będzie
Co "wiara" na to?
Von Belka pisze:
W tym momencie skład wygląda następująco: Kri-Sto, Pitoo, moja żona " Zofffja" plus ja.
Von Belka pisze:Sorry Pitoo, ale karta SIM mi padła i dlatego mam wyłączony telefon. Z wyjazdu nici bo musiałem się do Słupska bujnąć. Myślałem, że może przy okazji zamoczę się w Gardnie lub Bałtyku, ale brrrrrrrrr...., zimnooooo, nie ma takiej siły:snooty:
Von Belka pisze:I ja, ale mogę dopiero około 14.00Wpadnę to chociaż pomogę Wam sprzęt pozwijać
W poniedziałek myślę, żeby wyskoczyć na jeden dzień do Czarnej Góry, wyjazd około 4.30 rano, powrót około 21.00. pisze się ktoś, mam 3 miejsca. Paliffko płaci firma, więc koszty znikome
Zimoch pisze:Sorki Von Belka ze wtrące a na Gardnie jest jeszcze lud...
Von Belka pisze:Pan Wiatr ma się pojawić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości