Poznań weekend - PKD werbuje...(nie mylić z narasta) :)

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
oXy
Kontaktowanie:

Post24 mar 2006, 21:14

no witam panowie :!: :!:

pitoo miał racje....(wykrakał :twisted: )

o ile się nie myle to właśnie Lesheq pojechał dziś do Czarnej Góry :idea: ...jak wróci to można sie go wypytac jak tam jest...jeśli chodzi o mnie to plany na weekend sie nieco zmieniły ale jak by były jakieś propozycje( np. jutro) to walcie na koma do Toomaja (mój menadżer 8) ) i jakoś sie zgadamy...

Von Belka pisze:Po takim zaproszeniu nie pozostaje nic innego jak tylko się pojawić. Rozumiem, że dziewczyny z Heidi pomagają stawiać........latawce :oops:

:lol:

Awatar użytkownika
Belzebub_Wro

Post24 mar 2006, 22:58

no masz...............latawce i nie tylko .Poza tym masuja co trzeba po bolesnych spotkaniach z Matka Ziemia :>

ale tak na powaznie wpadajacie mamy swietna miejscowe przu pld -zach-wsch kierunkach pole kilkanscie hektarow Sniegu jescze sporo Jutro bede smigal z kolega Miejscowa jest za Klodzkkiem jakis 1 km w strone Kudowy przed stacja Orlen

Pozdro

Awatar użytkownika
pitoo
Kontaktowanie:

Post24 mar 2006, 23:42

Von Belka pisze:A może by tak :twisted: :

Opcja I

Kiedy: Niedziela
Miejsce: Zieleniec
Cel: Snowkite
Godzina: 4.30 :lol:
Wiatr: ma być, jeśli nie to zostaje snowpark

Opcja II - jeśli będzie wicher

Kiedy: Niedziela i zostajemy na poniedziałek
Miejsce: Zieleniec
Cel: Snowkite
Godzina: 4.30 :lol:
Wiatr: będzie
Co "wiara" na to?

mów mi jeszcze :!: :!: :!:
ja się piszę - szczególnie jak znajdziesz dla mnie miejsce w aucie :twisted:

Awatar użytkownika
pitoo
Kontaktowanie:

Post24 mar 2006, 23:45

co do jutra (sobota) to umówiłem się z prestonem, że tak czy siak skoczymy na plewiska...jakoś koło 11. Spróbuje przyjechać z oxim to i grill może będzie... :D

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 09:43

http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=6737

Chyba jutro trzeba wyruszyć :twisted:

W tym momencie skład wygląda następująco: Kri-Sto, Pitoo, moja żona " Zofffja" plus ja. Więcej miejsca nie znajdziemy, chyba, że mamy jakiegoś specjalistę od upychania sprzętu w samochodzie, bo ja ewidentnie nim nie jestem :oops:

toomaj
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 10:10

Ehhh, zazdroszcze Wam
Ja niestety nadal siedze na d...e ze sztywna noga, ten tydzien bedzie decydujacy jesli chodzi o ta sprawe.

Mozecie na mnie liczyc na niedziele jesli spot bedzie gdzies w naszej okolicy, bo dzisiaj caly dzien jestem uziemiony. Pisze sie na operatora kamery :roll:
Tylko tyle tych pomyslow na wyjazd ze juz sie az pogubilem :wink:

Swietna opcja to ZAPROSZENIE DO WROCLAWIA jak dla mnie, dzieki chlopaki mam nadzieje ze sie niebawem spotkamy zeby razem posmigac!

pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 13:13

Von Belka pisze:

W tym momencie skład wygląda następująco: Kri-Sto, Pitoo, moja żona " Zofffja" plus ja. :oops:

ja jednak odpadam jutro..wiec zwalnia sie miejsce :( bawcie sie dobrze i pstryknijcie jakies foto:)

Awatar użytkownika
pitoo
Kontaktowanie:

Post26 mar 2006, 03:29

Na plewiska dzisiaj przybyłem...zobaczyłem...i czym prędzej do chaty wróciłem :evil: :evil: :evil:

co do jutrzejszego wypadu do zieleńca to próbuję się z tobą von belka skontaktować, ale bezskutecznie :( masz cały dzień wyłączony telefon...nie piszesz nie dzwonisz...nie kochasz :?: :D I teraz nie wiem co z tym całym wyjazdem...(jest czy nie jest oto jest pytanie... :? )

Sebastian Kite.pl
Kontaktowanie:

Post26 mar 2006, 20:30

Sorry Pitoo, ale karta SIM mi padła i dlatego mam wyłączony telefon. Z wyjazdu nici bo musiałem się do Słupska bujnąć. Myślałem, że może przy okazji zamoczę się w Gardnie lub Bałtyku, ale brrrrrrrrr...., zimnooooo, nie ma takiej siły:snooty:

Awatar użytkownika
Zimoch
Kontaktowanie:

Post26 mar 2006, 21:21

Sorki Von Belka ze wtrące a na Gardnie jest jeszcze lud :?: ...

Awatar użytkownika
pitoo
Kontaktowanie:

Post26 mar 2006, 21:56

Von Belka pisze:Sorry Pitoo, ale karta SIM mi padła i dlatego mam wyłączony telefon. Z wyjazdu nici bo musiałem się do Słupska bujnąć. Myślałem, że może przy okazji zamoczę się w Gardnie lub Bałtyku, ale brrrrrrrrr...., zimnooooo, nie ma takiej siły:snooty:

teraz to ci strzelę focha :snooty:
:D :D :D

Awatar użytkownika
Lesheq
Kontaktowanie:

Post26 mar 2006, 22:21

Von Belka pisze:I ja, ale mogę dopiero około 14.00 :cry: Wpadnę to chociaż pomogę Wam sprzęt pozwijać :wink: W poniedziałek myślę, żeby wyskoczyć na jeden dzień do Czarnej Góry, wyjazd około 4.30 rano, powrót około 21.00. pisze się ktoś, mam 3 miejsca. Paliffko płaci firma, więc koszty znikome :twisted:

Von Belka....byłem na weekend w Czarnej Górze..i... Ogólnie śniegu dużo..tylko jest teraz odwilż..także jak chciałbyś pośmigac na snb to szczerze odradzam. W sobote i niedziele padał tam mocny deszcz...ale dla wszystkich napaleńców proponuje wypad za rok albo nawet w lecie na jeden spocik niedaleko Czarnej Góry...Sienna....Mianowicie..teren około 40 ha...bez drzew ani innych przeszkód..Jak znajde foto z miejscówki to odrazu wstawiam na forum...

Pozdro

Sebastian Kite.pl
Kontaktowanie:

Post27 mar 2006, 17:55

Zimoch pisze:Sorki Von Belka ze wtrące a na Gardnie jest jeszcze lud :?: ...

Można to tak ująć :wink:

Pitoo: Otrząśniesz się jakoś......

Lesheq : Dzięki za info, miałem jutro się wybierać.

All: Może jutro plewiska? Pan Wiatr ma się pojawić, a i sucho też ma być.... To co? Ktoś chętny????

Awatar użytkownika
oXy
Kontaktowanie:

Post27 mar 2006, 18:25

Von Belka pisze:Pan Wiatr ma się pojawić

....i Pan Buggy i Pan Grill... :jive: :jive:

..jeśli wyjazd by doszedł do skutku... umówmy się na Bułgarskiej na parkingu....będe wygładac z okna :jive: :jive:

seek666
Kontaktowanie:

Post27 mar 2006, 21:48

Ja sie oczywiscie bym pisal jezeli znalazlby sie ktos tak mily i moglby mnie zawinac z domku :oops:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”