patrze teraz na kamerkę w Świnoujściu no i morze wygląda jak by wiało ale Prędkość wiatru: 4.8km/h może to zepsute jest i można jechać i pływać wie ktoś coś ???
link do kamerki http://plaza.swi.pl/
o której powiało ? W miedzykach do 18Indian pisze:Dzisiaj wreście powialo i dwie godzinki pieknego pływania w Ś-ciu, kto był ten skorzystał
TomekG pisze:o której powiało ? W miedzykach do 18Indian pisze:Dzisiaj wreście powialo i dwie godzinki pieknego pływania w Ś-ciu, kto był ten skorzystał
granicznie...
arczito pisze:siemka, mam prosbe. sugeruje sie zawsze windguru jesli chodzi o warunki wiatrowe i przez miesiac nie bylem na kajcie. ma ktos mozliwosc napisania smsa bedac na miejscu (gdziekolwiek w okolicach szczecina), ze warunki sa?
arczito pisze:latac bede bankowo czesciej. moge nawet codziennie. chodzi mi najbardziej o to, ze wg prognoz ktore ja sprawdzam (windguru) w zadnym miejscu, tj wolin, miedzyzdroje, swinoujscie, trzebiez i miedwie nie wieje na tyle zeby polatac na kajcie od 1,5 miesiaca, a jadac po forum widze, ze sa ludzie ktorzy jednak plywali ostatnio w swino. stad prosba i podklepanie o jakiejs wietrznej miejscowce ktoregos dnia. teraz na caly weekend lece na wolin zeby pilnowac tego wiatru dzien i noc.
koko pisze:Wiatru u nas jak na lekarstwo tego czerwca. Poza tym jak by miało wiać to wind guru pro na pewno by pokazało.
waldir pisze:Co za pesymizm ........ a może to i lepiej bo swobodniej na wodzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości