Piotrbyku pisze:KrisIs pisze:Piotrbyku pisze:. Dlatego mam plan na 6m.
chyba zapomniałeś o jedynce przed szóstką .
Twoja waga + mój Rebel 16 + 20 knotów = super fotki
Ja myślę że lepsza będzie 18. Na 2015 north wypuszcza rebela 18m

Piotrbyku pisze:KrisIs pisze:Piotrbyku pisze:. Dlatego mam plan na 6m.
chyba zapomniałeś o jedynce przed szóstką .
Twoja waga + mój Rebel 16 + 20 knotów = super fotki
exe000 pisze:Witam, czy istnieje jakas stacja pogodowa na mietkowie, ktora mozna na bierzaco monitorowac? Przejrzalem caly watek gdzie jest mowa o zrzutce ale nie trafilem na zaden link. Plywam na desce windsurfingowej, dopiero przymierzam sie do kite'a bywam na mietkowie "na prognoze" wiec bardzo chetnie sprawdzalbym warunki dokladnie tam a nie na wroclawskim lotnisku.
Pozdrawiam!
ss7pro@gmail.com pisze:elwena pisze:Zabawa pisze:Ja bym się wybrał na Rugię (na weekend) jeśli ktoś chętny to można się zebrać do kupy.
ja z koleżanką też chcemy się wybrać. pt - nd albo sb-nd. Jeżeli masz wolne miejsca to się chętnie dogadamy
My cisinem cz/pt w nocy, wyjazd z wro 2-4 nad ranen.
Piotrbyku pisze:Nam też się udało polatać od 10.14 do 16.49 Palnik cały czas Wolin
Bawiłem się na początku przedłużonymi linkami super![]()
w rebelku , polecam
potem się zrobiło grubo zagrubo i skończył mi się deepower i latałem na 10 m Adittiion RRD dzięki Haraś . i też było grubbbbbbbooooo.
i też się skończył deepower![]()
a ponieważ wiatr się wzmagał a nam się skończyła rozmiarówka w kitach . pojechaliśmy do domu .
Super dzionek a WG pokazywało słabo![]()
Ekipa Harnaś i Rafał
RobRoy pisze:Przy północno-wschodnim wietrze, to gdzie warto ruszyć na Polskie lub Niemieckie wybrzeże?
Zależy mi na płytkiej wodzie.
Po przeszperaniu forum to:
Świnoujście: mało płytkiego
Piotrbyku pisze:Przy tym kierunku to Karlshageni płytko i faliście
![]()
dla mnie najlepszy spot w Zach wybrzeżu
KrisIs pisze:Piotrbyku pisze:Przy tym kierunku to Karlshageni płytko i faliście
![]()
dla mnie najlepszy spot w Zach wybrzeżu
Z Karlshaden to już rzut beretem do Peenemunde.
Mikolpa pisze:
Ja myślę że lepsza będzie 18. Na 2015 north wypuszcza rebela 18m
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości