Piotrbyku pisze:
Nasi na Helu . Zjedli gofra , pospacerowali po promenadzie , zjedli rybkę z frytkami i surówką , kupili czapki kapitańskie z napisem " Kużnica 2014"
dobre
Miałem nic nie pisać ale Piotrbyku powiedział że to tak nie wypada bez relacji i zdjęć
Udany dwu dniowy wypad na hel. W środę mega pływanie na morzu w Jastarni w czwartek zatoka w Kuźnicy. NW w Jastarni jest lekko do brzegu. Przy tym kierunku odpływając w morze pokonuje się fale prawie pod kątem 90* więc można przetestować siłowniki w kolanach a wracając zaliczyć niezłe zjazdy z fali.
Sander w białym piekle

Jak już się przebił to latał

Mi czasami brakowało zakresu w siłownikach żeby wszystko zamortyzować

Kilka razy udało mi się zjechać z całkiem pokaźnej, przyznam że to jest mega uczucie

Po 18 wiatr siadał, kompletnie się nie zmartwiłem bo miałem już dość.
Na NW na zatoce polecam spot w Kuźnicy tuż przy bazie ABC, mają tam kamerkę i stację pogodową online. Wystarczająco miejsca na brzegu, dojazd do samego spotu, parking za free i ToiToi przy spocie. Bardzo mało ludzi pływających i można coś pofisiować. Przy NW po 10 min dopływa się też do mewich wysp, żeby wrócić trzeba zaliczyć kilka długich halsów, a jak ktoś nie chcę walczyć z ostrzeniem to można zabrać się motorówką z kursantami z ABC (pewnie za jakąś opłatą).
Rozpoczęliśmy o 11 niemrawo na 12. Chcieliśmy dmuchać duże rozmiary ale zaczęło się rozwiewać, po 13 były już niezłe loty i tak do 18
Dołączył do nas Kacper który godnie reprezentował barwy Kunickie.

Piotrbyku proszę bardzo, zdjęcie specjalnie dla Ciebie