andrek pisze:MalkontenT pisze:La Miedzia dziś rewelacyjnie dopisała!!! Było PIKNIE!!!
oj tak, ja ziape spiekłem że wyglądam jak bym 3 dni gazował![]()
szkoda że od razu na 7mkach nie wyszliśmy.
Ale czy bym był wtedy tak przyjemnie skatowany??

andrek pisze:MalkontenT pisze:La Miedzia dziś rewelacyjnie dopisała!!! Było PIKNIE!!!
kamilozo pisze:Nich ktoś wyjaśni,co dzisiaj z tym morzem.Prognoza super a na spotach g....Wyjechałem o 9 do Miedzyków a tam dupa,wytrzymałem do 13.Przyjeżdżam do Szczecina a tu wieje,całe szczescie dałem jeszcze rade do Trzebieży na 2 godz wyskoczyć.Ale itak wyszło wiecej w samochodzie niż na wodzie.Wrrrr..
kamilozo pisze:Nich ktoś wyjaśni,co dzisiaj z tym morzem.Prognoza super a na spotach g....Wyjechałem o 9 do Miedzyków a tam dupa,wytrzymałem do 13.Przyjeżdżam do Szczecina a tu wieje,całe szczescie dałem jeszcze rade do Trzebieży na 2 godz wyskoczyć.Ale itak wyszło wiecej w samochodzie niż na wodzie.Wrrrr..
macsurf pisze:kamilozo pisze:Nich ktoś wyjaśni,co dzisiaj z tym morzem.Prognoza super a na spotach g....Wyjechałem o 9 do Miedzyków a tam dupa,wytrzymałem do 13.Przyjeżdżam do Szczecina a tu wieje,całe szczescie dałem jeszcze rade do Trzebieży na 2 godz wyskoczyć.Ale itak wyszło wiecej w samochodzie niż na wodzie.Wrrrr..
Bo jak sie nie wie gdzie przyjechac to tak potem jest. W Swino dzisiaj 20 knotow i pelna lampa.
kamilozo pisze:macsurf pisze:kamilozo pisze:Nich ktoś wyjaśni,co dzisiaj z tym morzem.Prognoza super a na spotach g....Wyjechałem o 9 do Miedzyków a tam dupa,wytrzymałem do 13.Przyjeżdżam do Szczecina a tu wieje,całe szczescie dałem jeszcze rade do Trzebieży na 2 godz wyskoczyć.Ale itak wyszło wiecej w samochodzie niż na wodzie.Wrrrr..
Bo jak sie nie wie gdzie przyjechac to tak potem jest. W Swino dzisiaj 20 knotow i pelna lampa.
Ale żeś wytłumaczył,temat wyczerpany
jestem hardcorem pisze:Wczoraj po pływaniu na Wierzbnie znalazłem na płocie kolorowe body-shorty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości