- ja teżMincek pisze:Nie no muszę, chciałem nic nie pisać ale muszę.
MWILCZ pisze:Panie i Panowie
widać po wpisach że nie wieje od kilkunastu dni, i jeszcze słoneczko nieźle przypiekło w dekielki, bo tematy coraz bardziej abstrakcyjne....

Widać mamy nową, jedynie słuszną definicję kitesurfingu ... Należy chyba ogłosić konkurs na nazwę dla dziedziny aktywności z kitem i deską na wodzie poniżej 15kts.; (Wszystko inne jest pomyłką.) - nie wiem, czy słowo "pomyłka" się przyjmie ...Mincek pisze:Co wyście się zesrali na latawce 17m ?? pływanie od 8kts. LITOŚCI !!!! Kitesurfing ZACZYNA się od dobrych 15kts. Wszystko inne jest pomyłką. Latawce wielkością przypominające namioty barów na plaży to jakaś pomyłka i całkowicie nie mogę tego zrozumieć, tak samo jak desek wielkości drzwi od stodoły..
Co niektórzy wolą przy wietrze poniżej 15kts siedzieć przed kompem i walić gruchę - ja potrafię ZROZUMIEĆ, że walenie gruchy może być przyjemne, ale ja czasami wolę pobawić się nad wodą z latawcem i deską ...
co niektórzy nie muszą sobie kupować, bo mają i bawią się jak chcąMincek pisze:Ludzie, opamiętajcie się. Jeśli chcecie pływać z wiatrem przy 8kts. kupcie sobie windsurfing, motorówkę na wake albo jakąś żaglóweczke, na pewno popływacie przy takim wietrze
mojego teżMincek pisze:Tyle mojego zdania w tym temacie...