r.sidor pisze:berek jest super, z tego co widzę to było lepiej niż we wtorek a więc ekstra, ja wczoraj nie mogłem z powodu opieki nad ojcem, ale jakby jutro rano wiało jak to na razie prognozują, to chętnie popływam. chyba, że mieciów miałby dać jutro radę, to się tam pojawię z młodszym synkiem, bo starszy jedzie na kilkudniowe praktyki i nie może jutro pływać. pzdr rad
mecalac pisze:Czy ktoś reflektuje na wspólny przejazd z Wrocławia na Berka?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Mikolpa pisze:wróble ćwierkały że na eurosee ma być lepiej. Ja jutro niestety odpadam.
Mikolpa pisze:Po serii niezłych pływań zaliczyłam dwa kiepskie dni na Mietkuw oba przyjechałem za późno.
Wczoraj po długim czekaniu wiatru starczyło na godzinkę pływania.
Dzisiaj jak przyjechałem i się rozłożyłem to wiatru zabrakło nawet na krówkęA jak się rozkładałem to inni składali 12m. Zaliczyłem kilka halsów ale ogólnie to była męczarnia, straszne były dziury
Pogoda rewelka. Po przesiadce z 12 na 9m miałem pływanie cały czas z bananem na gębie. Oby więcej takich niedziel.hahscilojanusz pisze:Dziś na berku hawaje miejscami grubo
desperadek pisze:Pogoda rewelka. Po przesiadce z 12 na 9m miałem pływanie cały czas z bananem na gębie. Oby więcej takich niedziel.hahscilojanusz pisze:Dziś na berku hawaje miejscami grubo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości