dpacior pisze:Wybiera się ktoś jutro na półwysep i byłby chętny na "unię paliwową"?
Ja sie wybieram ze Sztumu, swoim samochodem, ale i tak jak cos, to odezwij sie rano na 608100808.
dpacior pisze:Wybiera się ktoś jutro na półwysep i byłby chętny na "unię paliwową"?
felo82 pisze:Fajny weekend byl, oby takich wiecejA teraz z innej beczki, ktos kto skakal na plazy w Kadynach, wyladowal na mojej pompce i ja polamal. Pompka lezla na tej gorce z trawa. Ktos sie przyzna, czy oleje temat?
andrzejwodejszo pisze:felo82 pisze:Fajny weekend byl, oby takich wiecejA teraz z innej beczki, ktos kto skakal na plazy w Kadynach, wyladowal na mojej pompce i ja polamal. Pompka lezla na tej gorce z trawa. Ktos sie przyzna, czy oleje temat?
to ja - przyznaję się bez bicia - musiałem dopompować latawiec - niestety pompka przy drugim pociągnięciu się rozsypała - plastikowy tłok ( ogólnie jakieś badziewie )![]()
Nie chciałem już Cię z wody zbierać, a musiałem lecieć.
Daj znać czy chcesz kupić nowąhahah - zrobię mega rabat, ewentualnie coś innego wymyślę.
felo82 pisze:andrzejwodejszo pisze:felo82 pisze:Fajny weekend byl, oby takich wiecejA teraz z innej beczki, ktos kto skakal na plazy w Kadynach, wyladowal na mojej pompce i ja polamal. Pompka lezla na tej gorce z trawa. Ktos sie przyzna, czy oleje temat?
to ja - przyznaję się bez bicia - musiałem dopompować latawiec - niestety pompka przy drugim pociągnięciu się rozsypała - plastikowy tłok ( ogólnie jakieś badziewie )![]()
Nie chciałem już Cię z wody zbierać, a musiałem lecieć.
Daj znać czy chcesz kupić nowąhahah - zrobię mega rabat, ewentualnie coś innego wymyślę.
Siema
Nie byles w kregu podejrzanychNo coz, pewnie rozsypalaby mi sie w Niedziele, widac pisane jej bylo
Jak bede kupowal nowa, to odezwe sie na priv. Pozdro
dpacior pisze:MWILCZ pisze:Wełniacz pisze:Ja od dzisiaj wieczorem do niedzieli jestem we Władku i pływam na półwyspie
Je...ć Ci....
Eeeeeeeheheheheh.........
Mariusz, jak Wełniacz wróci, tomu trzeba zebra z drugiej strony poprawic, zeby tak ludzi nie denerwowal co nie moga jechac...![]()
Mincek pisze:czeka na odpowiednai chwile by wyskoczyc we wtorek
Wełniacz pisze:Psychicznie na pewno bez zmian bo dalej odpala 12m jak inni mają mocno na 9m![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości