Może wpadnę jutro rano na mietka zobaczyć świeżą egipska opaleniznę Pawła

Mikolpa pisze:sander pisze:E tam, jutro na Mietku będzie nie gorzej niż dzisiaj na Berku:wink:, przynajmniej taką mam nadzieję
Ja też na to liczę. Będę rano bo czas mam tylko niestety do 12.
rolmigo pisze:No i sie uwalilo... ach
ten deszcz!
Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Mikolpa pisze:Jakby ktoś szukał czegoś dużego na słabe wiatry to znalazłem ciekawą ofertę
Ozon zephyr 17m 2012 z barem 2500 niby w stanie dobrym, jak w zeszłym roku szukałem zephyra to nie znalazłem nic w dobrym stanie poniżej 3500
i jeszcze coś takiego Liquide Force NRG 16m 2013 ale już 3900
Piotrbyku jak już zostałeś lokalnym testeremto może byś wytestował Zephyra
zawsze się zastanawiałem co to potrafi.
Piotrbyku pisze:SPOKO załatw wiatr , załatw słońce , załatw kita i mogę się przelecieć co mi tam![]()
Mikolpa pisze:Piotrbyku pisze:SPOKO załatw wiatr , załatw słońce , załatw kita i mogę się przelecieć co mi tam![]()
Wiatr i słońce załatwię. Napiszę do Windguru i zrobią prognozę jak zawszę optymistyczną. Według nich powinno teraz wiać 10-13kt i brak deszczu. A tymczasem na naszej stacji 0kt w porywach do 4 i deszcz od rana
Piotrbyku pisze:Na razie możemy zrobić porównanie twojej krówki i xvr === dwa kity = a 35 metrów kwadratowych szmat . Można napompować jeszce kruszynę Dyno .
Piotrbyku pisze:jakby się sprawdziło to akurat na nasze próby , ja jestem zaoczywiście myślę o poniedziałku
KrisIs pisze:Piotrbyku pisze:jakby się sprawdziło to akurat na nasze próby , ja jestem zaoczywiście myślę o poniedziałku
Nie lepiej zostawić siły na wtorek??????
Mikolpa pisze:rolmigo pisze:No i sie uwalilo... ach
ten deszcz!
Straszna lipagorzej nie mogło być, ani pływania ani plażowania
sander pisze:Mikolpa pisze:rolmigo pisze:No i sie uwalilo... ach
ten deszcz!
Straszna lipagorzej nie mogło być, ani pływania ani plażowania
Za to niespodziewanie dzisiaj coś tam się rodzi na popołudnie, może na duże latawce wystarczy, tym bardziej że kierunek bardzo dobry.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości