no to szukuje sie spora ekipa

pepe191 pisze:no ja spot bede okupowac juz od 6:30 bo na 10 do roboty wiec sesje zakoncze gdzies ok 9. ale bedzie hardcore
przynajmniej bedzi epusto i nikogo nei pozabijam
posnania pisze:no popatrz, a całkiem niedawno mówiłeś, że w tym sezonie nie będziesz pływać
gratuluję syna
pepe191 pisze:widzisz jaki jestem spragniony tego czasamiw zyciu duzo rzeczy sie zmienia, i dzieki bogu mam tez taka zone ktora meniw to pcha:D
Preston pisze:jakiś upgrade imprezowy jutro:![]()
pozdr
pepe191 pisze:pogoda straszna dobrze ze nie jechaalem bo bez sensu bym siedzział na brzegu i sie wk...., ale o 19 w pile mozliwa sesja wake za autkiem:D
kubaX8Rcud pisze:pepe191 pisze:pogoda straszna dobrze ze nie jechaalem bo bez sensu bym siedzział na brzegu i sie wk...., ale o 19 w pile mozliwa sesja wake za autkiem:D
gdzie pływacie w tej pile za samochodem??? bo tak prawde mówiąc szukamy jakiejś dobrej miejscówki, i narazie nic a dobiero zaczynamy z tym sportem... takze byłym tym zinteresowany i nawet przyjechał bym dzisaj na 19,00(ja ojciec i brat)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości