Anonymous pisze:Ale Ziomek teraz oczywiscie schowa glowe w piasek .. :
Anonymous pisze:Chyab odrobina samokrytycyzmu by sie wam przydala
przemjas pisze: Ale sądzę ze wszyscy ci co wypowiadali sie krytycznie to i tak otrzymali to co chcieli.
Ziomek. pisze:
najświeższe info a propo zdjęcia powyżej
stan wody jest obecnie tak wysoki, że woda sięgała bramy u góry zdjęcia
baza i przyczepy pływały w wodzie , skateparku nie ma- zrujnowany
większości piasku nasypanego przez kolejne sezony też...
mimo ustawionej setki worów przeciwpowodziowych , mających ratować plażę.. -
inzynier pisze:podobno polacy potrafia wszystko ale wychodzi ze na krotka mete....wysypali piochu tone zrobili foty kazdy zadowolony a nikt nie pomyslal o zimie a wystarczylo proste zabezpiecznie plazy przy budowie ....bude tez mozna spoko zabezpieczyc tylko ze to juz jest torche kosztowne ale tez proste ...
rako pisze:inzynier pisze:podobno polacy potrafia wszystko ale wychodzi ze na krotka mete....wysypali piochu tone zrobili foty kazdy zadowolony a nikt nie pomyslal o zimie a wystarczylo proste zabezpiecznie plazy przy budowie ....bude tez mozna spoko zabezpieczyc tylko ze to juz jest torche kosztowne ale tez proste ...
Potrafia tez byc ciaglymi malkontentami i wiecznymi krytykantami, czasem z natury, a czasem z zazdrosci...
Mi sie plaza podobala, spot tez i szkoda ze tak sie stalo, bo duzo pracy bedzie kosztowało odrestaurowanie calego miejsca, a jak wspomnialem korzystala z niego nie tylko szkolka, ale wszyscy ktorzy mieli ochote tam poplywac. Nie wspominajac o Loosers...a z Ziomkiem nie mam nic wspolnego. Po prostu jestem w stanie docenic wlozona w przygotowania prace i podobalo mi sie to miejce.
inzynier pisze:podobno polacy potrafia wszystko ale wychodzi ze na krotka mete....wysypali piochu tone zrobili foty kazdy zadowolony a nikt nie pomyslal o zimie a wystarczylo proste zabezpiecznie plazy przy budowie ....bude tez mozna spoko zabezpieczyc tylko ze to juz jest torche kosztowne ale tez proste ...
Ziomek. pisze:skateparku nie ma- zrujnowany
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości