Mika pisze:Podepnę się pod ten temat - planowałyśmy z koleżanką wyjazd do El Gouny w drugiej połowie października, a teraz - mimo że są jakieś wyjazdy organizowane to jednak mam mieszane uczucia - możecie polecić jakiś inny kierunek? Fuerta? Wspomniane już wcześniej Maroko?
Slawek-Kopiec pisze:Mika pisze:Podepnę się pod ten temat - planowałyśmy z koleżanką wyjazd do El Gouny w drugiej połowie października, a teraz - mimo że są jakieś wyjazdy organizowane to jednak mam mieszane uczucia - możecie polecić jakiś inny kierunek? Fuerta? Wspomniane już wcześniej Maroko?
Jak cos to mozecie dolaczyc do Nas na wyjazd do Sardynii.Termin 11.10-25.10.2013. Koszt to okolo 2500zl/osobe.Narazie jest 12 osob + jedna ekipa z Polski na miejscu okolo 10sob.Miejsce zakwaterowania to Porto Pino.Jak cos to telefon 501 289 299 albo priv
eclave pisze:A ja się zastanawiam nad skorzystaniem z opcji last minute z biura podróży na Kretę. Ceny już od 1600 zł z przelotem i wyżywieniem na tydzień. Do tego doliczyć koszt transportu deski i latawca. Myślicie, że to dobry pomysł? Sprawdzałem prognozy - w Heraklion Port wiatr 12-14 węzłów, a w Paleochora 14-16. Jak dla mnie idealnie, ponieważ jestem początkujący. Był ktoś na Krecie w podobnym okresie w którejś z tych części?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości