Jeśli nie Egipt to co?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Mika
Deska: Nobile NHP

Post16 wrz 2013, 13:58

Podepnę się pod ten temat - planowałyśmy z koleżanką wyjazd do El Gouny w drugiej połowie października, a teraz - mimo że są jakieś wyjazdy organizowane to jednak mam mieszane uczucia - możecie polecić jakiś inny kierunek? Fuerta? Wspomniane już wcześniej Maroko?

Slawek-Kopiec
Deska: Su-2 Custom.Airush Livewire
Latawiec: Airush Varial X
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post16 wrz 2013, 22:30

Mika pisze:Podepnę się pod ten temat - planowałyśmy z koleżanką wyjazd do El Gouny w drugiej połowie października, a teraz - mimo że są jakieś wyjazdy organizowane to jednak mam mieszane uczucia - możecie polecić jakiś inny kierunek? Fuerta? Wspomniane już wcześniej Maroko?

Jak cos to mozecie dolaczyc do Nas na wyjazd do Sardynii.Termin 11.10-25.10.2013. Koszt to okolo 2500zl/osobe.Narazie jest 12 osob + jedna ekipa z Polski na miejscu okolo 10sob.Miejsce zakwaterowania to Porto Pino.Jak cos to telefon 501 289 299 albo priv

swietymarek

Post17 wrz 2013, 09:53

Jestem w El Gounie od połowy sierpnia, gdy ciało odmawia posłuszeństwa przemęczone kite'owaniem, czasem kursuję do Hurghady na nurkowanie bądź turystycznie patrząc jak lokalesi żyją, środowisko funkcjonuje by móc uwiecznić to na fotkach. niestety tv znalazło sobie prosty temat aby karmić zmiękczone polskie umysły siedzące przed tv, wyolbrzymiając, nie podając szczegółowych informacji o wydarzeniach w wielu miejscach turystycznych. Ze względu na panujące super wietrzne warunki na spocie oraz ilość osób pływających pragnę bardzo zachęcić osoby odważne ;) na przyjazd, ci co się boją niech nie przyjeżdźają aby nie robić zbędnego tłoku na spocie ;)
Jest bardzo bezpiecznie w El Gounie :) oraz w Hurghadzie.
Pozdrawiam

Mika
Deska: Nobile NHP

Post17 wrz 2013, 14:15

Slawek-Kopiec pisze:
Mika pisze:Podepnę się pod ten temat - planowałyśmy z koleżanką wyjazd do El Gouny w drugiej połowie października, a teraz - mimo że są jakieś wyjazdy organizowane to jednak mam mieszane uczucia - możecie polecić jakiś inny kierunek? Fuerta? Wspomniane już wcześniej Maroko?

Jak cos to mozecie dolaczyc do Nas na wyjazd do Sardynii.Termin 11.10-25.10.2013. Koszt to okolo 2500zl/osobe.Narazie jest 12 osob + jedna ekipa z Polski na miejscu okolo 10sob.Miejsce zakwaterowania to Porto Pino.Jak cos to telefon 501 289 299 albo priv

Wielkie dzięki - odezwę się na priv.

@swietymarek - również dzięki za update sytuacji w Egipcie.

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post18 wrz 2013, 21:52

nic nie zastapi egiptu tak naprawde na stałe chyba:) Ale sardynia wydaje się spoko kierunkiem na październik, nawet listopad spokojnie.

pozdr

stiv a

eclave
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 5 razy

Post19 wrz 2013, 14:48

A ja się zastanawiam nad skorzystaniem z opcji last minute z biura podróży na Kretę. Ceny już od 1600 zł z przelotem i wyżywieniem na tydzień. Do tego doliczyć koszt transportu deski i latawca. Myślicie, że to dobry pomysł? Sprawdzałem prognozy - w Heraklion Port wiatr 12-14 węzłów, a w Paleochora 14-16. Jak dla mnie idealnie, ponieważ jestem początkujący. Był ktoś na Krecie w podobnym okresie w którejś z tych części?

unhooked
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 23 razy

Post19 wrz 2013, 15:50

eclave pisze:A ja się zastanawiam nad skorzystaniem z opcji last minute z biura podróży na Kretę. Ceny już od 1600 zł z przelotem i wyżywieniem na tydzień. Do tego doliczyć koszt transportu deski i latawca. Myślicie, że to dobry pomysł? Sprawdzałem prognozy - w Heraklion Port wiatr 12-14 węzłów, a w Paleochora 14-16. Jak dla mnie idealnie, ponieważ jestem początkujący. Był ktoś na Krecie w podobnym okresie w którejś z tych części?

Na Krecie nie wiele jest miejsc gdzie bez problemu wejdziesz do wody ze wzgledu na skaliste/kamieniste plaze. Dodatkowo co oszczedzisz w kraju to wydasz na miejscu, dla przykładu: wynajem auta od 40€, litr benzyny 1.80€.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”