Pablo pisze:Plytka woda jest z reguly do kolan, natomiast w strefie szkoleniowej jest glebiej mysle ze do pasa wiec jak nie ma szkolen mozna plywac wlasnie tam.
do pasa to już przyzwoita głębokość do treningu..
pzdr
Pablo pisze:Plytka woda jest z reguly do kolan, natomiast w strefie szkoleniowej jest glebiej mysle ze do pasa wiec jak nie ma szkolen mozna plywac wlasnie tam.
Ziomek. pisze:szed pisze: Oczywiście robienie czegoś bardziej skomplikowanego było wówczas dość ryzykowne ale dało się pływać (i woda płaska jak stół).
niestety robienie nawet "100 % pewniaków"
nie jest rozsądne
choćby w ostatni piątek
zwykły skok unhooked z jakąś rotacją
wiało dobrze, wiec na 9m, nie megaloty ale 5-6m było
i w max punkcie ..strzeliła mi linka :/
na Ch6, w wodzie do pół łydki
a dosłownie 10 sekund wczesniej rozmawiałem ze "znajomą" na wodzie
że niebezpiecznie , gdy tak płytko..
we wrześniu ubiegłego roku wygrałem z płytką wodą życie drugi raz
kilka dobrych kite-karier też z płytką wodą przegrało..
więc jest to dla mnie od tego czasu dość istotny parametr
którego nie cenią Ci, którzy dopiero mają "to" przed sobą..
pzdr
onzo pisze:
Mimo wszystko muszę powiedzieć - raz się nie udało zabić to próbowałeś kolejny? To było ostrzeżenie na początku sezonu - może weź to pod uwagę - jak już się łamać to lepiej w październiku niż w maju
onzo pisze:
To było ostrzeżenie na początku sezonu - może weź to pod uwagę - jak już się łamać to lepiej w październiku niż w maju
przemass pisze:niestety - najczęściej płytka woda wiąże się też z najbardziej płaską..
przemass pisze:
dla ludzi na prawdziwej zajawce, czasem ryzyko jest tego warte....
..
mm pisze:Ziomek. pisze:Pablo pisze:potwierdzam wyjazd i miejscówka super, bezsprzecznie najlepsza w Egipcie!
..to już CZWARTA "najlepsza"![]()
pzdr
ale pierwsza bezsprzecznie najlepsza![]()
podpisuje sie pod w/w + dzieki za dobra organizacje ( i dzien gratis ))) polaczonej ekipie JoviT & StivA
Pablo pisze:czas się chyba z powrotem pakować![]()
![]()
Pablo pisze:czas się chyba z powrotem pakować![]()
![]()
stiv amoralny pisze:
no to wszystkim zainteresowanym powiem, że właśnie zszedłem z wody, , spot pusty prawie, dziś na wodzie w porywach 8 kitów było,![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości