Test Days 09` - Boże Ciało - Kite.pl Zaprasza!!!

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
dreadless
Deska: SS Vision, Xenon Prisma 6'0
Latawiec: RPM 2014
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 2 razy

Post15 cze 2009, 14:24

Ja mogę dorzucić parę prywatnych wrażeń:
RRD Addiction - mega zabawka z takim wygarem w górę że czasami się bałem - o prezentację możliwości tego latawca najlepiej prosić Majkela, stabilna, szybka, lekka na barze, bardzo przyjemna :wink:

Wainman Gypsy - mały dzikus :!: Szybki, zwrotny z dużym kopem, super łatwo wstaje z wody. Tu siły na barze trochę większe w moim odczuciu, latawiec raczej nie dla tych wątpiących w swoje możliwości.

Nobile N62 (i tajemnicza deska 77) - Fajne noszenie, tu grubszy bar niż w poprzednich dwóch przypadkach (osobiście wolę standard) ale prędkość porównywalna, na plus mega wykonanie, polecam. A do tego decha niczym stworzona na nasz zatokowy chop no i bardzo wygodne strapy nobile 2009

Su-2 bambus i pady lux 3 - bardzo miłe zaskoczenie bo sceptycznie podchodzę do cudzych achów i ochów na temat sprzętu. Deseczka lekka, zwrotna, z dobrym popem...nasz chopik tnie jak ciepły nóż masło :!: jak dla mnie może troszkę przymiękkie pady bo wolę twardsze.

Bandit Dos: :twisted: Osobiście najbardziej przpadł mi do gustu. Latawiec z czuciem na barze najbardziej mi odpowiadającym, bardzo stabilny, podobnie jak wainman praktycznie sam wstaje z wody, noszenie mega stabilne więc podczas lotów dużo czasu na graby itd.

i deska 2008 F-One Acid ze strapami platinium: Decha nie za twarda nie za miękka, w sam raz, może troszkę ciężkawa ale daje radę. Za to pady...powiem krótko - w wydgodniejszych moja noga nie zagościła, ale tu minusem jest dość wygórowana jak na zestaw okuć cena :roll:

Najbardziej jednak podeszła mi atmosfera... dużo znajomych twarzy i wszystkie uśmiechnięte, pełen luz, zero spiny. Kto chciał ten popływał i tak powinno być :thumb:

Jestem za tym by imprezę uczynić cykliczną. Gratulacje dla Juniora, Seby i Roberta za świetny pomysł :!: :idea: :!:

Abc Surf
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post16 cze 2009, 12:00

Wszystkim uczestnikom testów dziękujemy :notworthy: za zainteresowanie sprzętem R R D
Brawa dla organizatorów :clap: polecamy się na przyszłość :!:
A co do testowania sprzętu R R D to można się przepłynąć, zobaczyć dotknąć
w naszej bazie na Małym Morzu. Kontakt najlepiej przez Pinia bo no najczęściej tu zagląda.
Kilka fotek z pierwszego dnia Aloha Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

andrzejwodejszo
Deska: SU-2, MOSES
Latawiec: komórkowe Ozony / SU-2 / Moses
Postawił piwka: 77 razy
Dostał piwko: 46 razy
Kontaktowanie:

Post16 cze 2009, 13:52

a czy ktoś z Was był na maszoperii (sobota )? pływała tam Śliczna dziewczyna o jasnych włoskach na jakimś C-szejpie ślicznie wymiatała - mam dużo fot - może ktoś coś wie... ?

bobek_h
Deska: Xenon LaLuz
Latawiec: North Neo
Postawił piwka: 43 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post16 cze 2009, 14:20

andrzejwodejszo pisze:a czy ktoś z Was był na maszoperii (sobota )? pływała tam Śliczna dziewczyna o jasnych włoskach na jakimś C-szejpie ślicznie wymiatała - mam dużo fot - może ktoś coś wie... ?

Skoro chodzi o maszo to dział " z trójmiasta". Może pokazesz jakieś zacne fotki z owej sesji?:)

andrzejwodejszo
Deska: SU-2, MOSES
Latawiec: komórkowe Ozony / SU-2 / Moses
Postawił piwka: 77 razy
Dostał piwko: 46 razy
Kontaktowanie:

Post16 cze 2009, 14:50

wybrałem zdjęcie na którym nie widać całej buzi ( celowo, żeby się nikt nie obraził ) :)

Obrazek

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post16 cze 2009, 15:10

A imię jej Kama :wink:

Pzdr,

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post19 cze 2009, 14:28

Von Belka pisze:A imię jej Kama :wink:

Pzdr,

krótka piana + torczyk bez donkey dicka, zacna deska, luźny skok.. hmm..
tylko ten swatch tak po amatorskiemu :wink:

pzdr

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post19 cze 2009, 15:50

andrzejwodejszo pisze:a czy ktoś z Was był na maszoperii (sobota )? pływała tam Śliczna dziewczyna o jasnych włoskach na jakimś C-szejpie ślicznie wymiatała - mam dużo fot - może ktoś coś wie... ?

dawaj więcej - nikt się nie obrazi :) :P

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post19 cze 2009, 15:59

Coraz gorętsza, letnia atmosfera się robi, objawiają nam się pierwsze miłości, zauroczenia... :wink:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”