To daj znać jak bedziesz się wybierał, jednak na Gutach najlepiej jest po sezonie jak jest pusto. Jesienią mamy tam równy i silny wiaterek, windguru pokazuje 4-5 bf, a tam wali nawet do 8.
pozdrawiam
onzo pisze:Zgred długo jechałeś w weekend nad Śniardwy (Nowe Guty) ile czasu z Pułtuska. Jak doliczę 1,5h to mnie jwięcej tyle czasu z Wawy. Zastanawiałem siężeby pojechać możę kiedyś jak będzie jakaśniezła prognoza chociaż cierpię na brak transportu...
Smokie pisze:da rade i w 2 h z Warszawyale nie polecam
.... hmmm na ślub kolegi sie spieszyłem
maciekraz pisze:Co do kempingu na Nowych Gutach, to 7 pln za osobę + 6 pln za namiot + 5 lub 6 za samochód. Domek 4 osobowy to koszt 70 pln, ale trzeba wcześniej rezerwować. Jak powieje w ten weeekend to na pewno będę jechał. PZDR!
maciekraz pisze:70 pln za domek. Tanio wychodzi, ale byłem w środku i rewelacji nie maChyba że nie boisz się pająków i innych takich
dzygit pisze:Z Warszawki to przez Ostrów Mazowiecką (obwodnicą na zółtą drogę na Łomżę), Łomża, Kolno, Pisz. To 2i1/2 godziny. Ja tutaj koczuje w pobliżu jeszcze 2tyg (Rajgród), więc dzisiaj fruwam do Gut.
Pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości