kukems pisze:kfiecien pisze:planuje ktos cos jutro bo cos sam nie moge sie zdecydowac
Ja planuje brzeźno o ile pogoda będzie w miarę ok mam na myśli deszcz.
barzyk123 pisze:kukems pisze:kfiecien pisze:planuje ktos cos jutro bo cos sam nie moge sie zdecydowac
A ja planuje sobieszewo, booo.. no jak by to powiedzieć, tam podobno duże fale są
kukems pisze:barzyk123 pisze:kukems pisze:kfiecien pisze:planuje ktos cos jutro bo cos sam nie moge sie zdecydowac
A ja planuje sobieszewo, booo.. no jak by to powiedzieć, tam podobno duże fale są
A tam ostatnio było kupiasto musze powiedzieć i muszę się odstresować w Brzeźnie
dreadless pisze:Ziomek pisze: ...wczoraj wpadłem na parę spotów...
najrówniej wiało na Szitty Beach i KAczym Winklu - ale turbo czop
Potwierdzam, Darek też podjechał do nas na Szitty a było bardzo przyjemnie... pozdro Darku
ps. a latawiec to tak pod kolor deski dobrany??
Ziomek. pisze:( czyli po ponad roku 13m2 :/
ale ma swoje plusy - bar można przekłądać jak się chce a kite reaguje "nieco" później)
kfiecien pisze:
ja ostatnio w piatek wieczorem pojechalem wlasnie do brzezna, miernik w pucku pokazywal 10-12m/s, w rewie na kamerce bylo kilka latawek widac a w brzeznie max 5m/s bylo i to przy kierunku NE, troche sie zawiodlem. W jakich godzinach sie wybieracie?? bo mi rano pasuje tylko ten deszcz :/
Korpuch pisze:Ja pływałem wtedy do 16 i waliło średnio 18knts.
Swoją drogą w Brzeźnie przy kierunkach N po 18 prawie zawsze wiatr gaśnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości