a właśnie byłem sam jak palec

po 2 stronie 3 szmatki
rolnik pisze:Nas niestety deszcz przegonil jakos nie widzielismy nadziei na plywanko .
Tez nie skojazylem ze ty to ty
__kater__ pisze:dziś na warszowie pięknie powiało. Pewnie na 9 by wystarczyło ale rozwinąłem się jak jeszcze padało 13 i potem tylko wysoko latałem
a właśnie byłem sam jak palecpoćwiczyłem samodzielne lądowania
po 2 stronie 3 szmatki
rolnik pisze:Dzień na duży plus. 7 m od Zeeko sprawdziło się w 100 %!
chetnych nie brakowalo faktycznie . Kazdy z zalem oddawal czerwonego diablaale i z bananem na twazy no moze poza Przemkiem ktoremu w Zeeko zabraklo lekkosci Ozona na barze a wystarczylo lekko zaciagnac tasme depowera
.
Kajcik miod malina jak to zgodnie okrzyknelismy przy wspolnej wieczornej sziszy 7 notusa to kwintesencja dobrych cech ktore powinien miec kite.
Fotek brak bo jak pisalem wczesniej korek od wentylka rozbil aparat a szkoda bo bylo wyyyysoko
Macsurf nawet bark wyrwal po jednym z kiteloopow uh ale takich to ja stary jeszce u Ciebie nie widzialem
__kater__ pisze:po drugiej stronie chyba najpierw widziałem cabrinhe a potem ozonka
allsaints.pl pisze:a to zapraszam flysurferow na piatek do miedzyzdrojow-akurat mamy oficjalne otwarcie spotu
wlasnei sprawdzalem windguru i jak sie nic nei zmieni to bedziecie chlopaki potrzebowali rozmiary w okolicach 4-pokazuje z samego rana do 50knt
poza tym zrobimy male zawody a wieczorem duze drinki w copacabanie
zapraszamy
copacabana&allsaints team
daniel.p pisze:allsaints.pl pisze:a to zapraszam flysurferow na piatek do miedzyzdrojow-akurat mamy oficjalne otwarcie spotu
wlasnei sprawdzalem windguru i jak sie nic nei zmieni to bedziecie chlopaki potrzebowali rozmiary w okolicach 4-pokazuje z samego rana do 50knt
poza tym zrobimy male zawody a wieczorem duze drinki w copacabanie
zapraszamy
copacabana&allsaints team
Gutek ale co to za kierunek ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości