Piotrbyku pisze:rolmigo pisze:z ostatniej chwili
właśnie nasza stacja w mietkowie rozpoczęła pracę na nowym systemie.![]()
chwała Jareckiemu!!
wygląda super bravo
Fikus pisze:
Wygląda super, ale właśnie chciałem sprawdzić co i jak i trafiłem na maly problem bo nie mogłem znaleźć wiatru, a jak już znalazłem to dość mała tabelka jest i nie wiadomo o co chodzi. Jeśli moglbym podzielić sie tu sugestią to może dałoby rade dać na pierwszym planie duży, duży wykres wiatru a w tle całą reszte tak jak jest...
r.sidor pisze:bercdorfer, bercdorfer, bercdorfer... znacie tą piękną pieśń? od jutra da się ją nucić, bo już jutro ma tu powiać!!! atakuję od rana. pzdr rad
rolmigo pisze:Fikus pisze:
Wygląda super, ale właśnie chciałem sprawdzić co i jak i trafiłem na maly problem bo nie mogłem znaleźć wiatru, a jak już znalazłem to dość mała tabelka jest i nie wiadomo o co chodzi. Jeśli moglbym podzielić sie tu sugestią to może dałoby rade dać na pierwszym planie duży, duży wykres wiatru a w tle całą reszte tak jak jest...
no właśnie to jet to o czym pisałem, że musimy przerobić ten program pod nasze potrzeby. teraz musimy postawić system w stacji w kunicach i jak będziemy mieli wszystko poskładane i na miejscu to zabieramy się za edycję programu, dopracujemy szczegóły przetestujemy stabilność i wtedy wrzucimy poprawki na mietków. żeby nie kręcić się po DPSie, coby nie denerwować ludzi
pewnie znowu potrwa to kilka tygodni - nie będę Was czarował, czasu wolnego na wspólną pracę mamy niewiele, ale działamy i sprawy nie odpuścimy.
Fikus pisze:
Hiphip huraa, stacja przetrwała pierwszy atomowy poryw! Co ciekawe wskazania sie pokrywają dla dwóch niezaleznych obserawtorow nawet przy predkosciach rzedu 29.9 792 458kt a wiec nie trzeba stosować transformacji lorentza.
Rolmigo, tak jak jest tez jest ok, czy może w stacji dałoby sie ustawic tak zeby w kazdy weekend tak powialo?;)
Mikolpa pisze:Rolmigo pomyśl nad jakimś silniczkiem.
Wiksa pisze:Nie wybiera się ktoś w piątek rano na mietków? Ma fajnie powiać a Ja mam na 12 do pracy, mogę kogoś zabrać...
Qba-EPP11 pisze:Ziomek. pisze:możecie podać link do stacji ?
peace
Ta przyjemność kosztuje 50 plnów![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości