Wrocław-- Może Razem będzie prościej ??

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Piotrbyku
Deska: BraCuru , Moses -Onda
Latawiec: Soul, Soul ,Soul, Capa
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 70 razy

Post15 paź 2013, 15:16

Paweł po co tam właziłeś , przecież z dołu na pewno było widać , że na górze nie ma warunków na kita :D :D :D :D

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post16 paź 2013, 10:00

Zapowiada się super warunek na Uznam i Helu . Muszę się jeszcze podleczyć i .... :D :D :D

r.sidor
Deska: north select
Latawiec: north/vegas, rebel, evo
Dostał piwko: 1 raz

Post16 paź 2013, 19:19

bercdorfer, bercdorfer, bercdorfer... znacie tą piękną pieśń? od jutra da się ją nucić, bo już jutro ma tu powiać!!! atakuję od rana. pzdr rad

Wiksa
Deska: Skywalker Rider 2007
Latawiec: Cabriha Vector 12m 2013r
Dostał piwko: 1 raz

Post16 paź 2013, 22:08

Nie wybiera się ktoś w piątek rano na mietków? Ma fajnie powiać a Ja mam na 12 do pracy, mogę kogoś zabrać...

Awatar użytkownika
Fikus
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 28 razy
Kontaktowanie:

Post17 paź 2013, 09:01

ja sie wybieram, ale pewnie skonczy sie jak zawsze...

Awatar użytkownika
Fikus
Kontaktowanie:

Post17 paź 2013, 09:06

Piotrbyku pisze:
rolmigo pisze:z ostatniej chwili

właśnie nasza stacja w mietkowie rozpoczęła pracę na nowym systemie. 8)

chwała Jareckiemu!!

wygląda super bravo :thumbsup:

Wygląda super, ale właśnie chciałem sprawdzić co i jak i trafiłem na maly problem bo nie mogłem znaleźć wiatru, a jak już znalazłem to dość mała tabelka jest i nie wiadomo o co chodzi. Jeśli moglbym podzielić sie tu sugestią to może dałoby rade dać na pierwszym planie duży, duży wykres wiatru a w tle całą reszte tak jak jest...

Awatar użytkownika
rolmigo
Deska: f-one
Latawiec: torch/rebel
Dostał piwko: 12 razy

Post17 paź 2013, 10:26

Fikus pisze:
Wygląda super, ale właśnie chciałem sprawdzić co i jak i trafiłem na maly problem bo nie mogłem znaleźć wiatru, a jak już znalazłem to dość mała tabelka jest i nie wiadomo o co chodzi. Jeśli moglbym podzielić sie tu sugestią to może dałoby rade dać na pierwszym planie duży, duży wykres wiatru a w tle całą reszte tak jak jest...

no właśnie to jet to o czym pisałem, że musimy przerobić ten program pod nasze potrzeby. teraz musimy postawić system w stacji w kunicach i jak będziemy mieli wszystko poskładane i na miejscu to zabieramy się za edycję programu, dopracujemy szczegóły przetestujemy stabilność i wtedy wrzucimy poprawki na mietków. żeby nie kręcić się po DPSie, coby nie denerwować ludzi

pewnie znowu potrwa to kilka tygodni - nie będę Was czarował, czasu wolnego na wspólną pracę mamy niewiele, ale działamy i sprawy nie odpuścimy.

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post17 paź 2013, 19:40

Jutro jadę na Rozkosz . Ale super warunki zapowiadają się na Berzdorfenie na niedzielę ale cicho aby tego nie wypłoszyć :pray: :pray:

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post17 paź 2013, 19:42

r.sidor pisze:bercdorfer, bercdorfer, bercdorfer... znacie tą piękną pieśń? od jutra da się ją nucić, bo już jutro ma tu powiać!!! atakuję od rana. pzdr rad

I co jak było tak :thumbsup: ? czy tak :doh:?

Awatar użytkownika
Fikus
Kontaktowanie:

Post18 paź 2013, 07:11

rolmigo pisze:
Fikus pisze:

no właśnie to jet to o czym pisałem, że musimy przerobić ten program pod nasze potrzeby. teraz musimy postawić system w stacji w kunicach i jak będziemy mieli wszystko poskładane i na miejscu to zabieramy się za edycję programu, dopracujemy szczegóły przetestujemy stabilność i wtedy wrzucimy poprawki na mietków. żeby nie kręcić się po DPSie, coby nie denerwować ludzi

pewnie znowu potrwa to kilka tygodni - nie będę Was czarował, czasu wolnego na wspólną pracę mamy niewiele, ale działamy i sprawy nie odpuścimy.

Hiphip huraa, stacja przetrwała pierwszy atomowy poryw! Co ciekawe wskazania sie pokrywają dla dwóch niezaleznych obserawtorow nawet przy predkosciach rzedu 29.9 792 458kt a wiec nie trzeba stosować transformacji lorentza.

Rolmigo, tak jak jest tez jest ok, czy może w stacji dałoby sie ustawic tak zeby w kazdy weekend tak powialo?;)

Awatar użytkownika
Mikolpa
Deska: SU-2 Prorider 140, Trans 153
Latawiec: Rebel 10,12,14, Addiction 18
Postawił piwka: 126 razy
Dostał piwko: 142 razy

Post18 paź 2013, 08:08

Fikus pisze:
Hiphip huraa, stacja przetrwała pierwszy atomowy poryw! Co ciekawe wskazania sie pokrywają dla dwóch niezaleznych obserawtorow nawet przy predkosciach rzedu 29.9 792 458kt a wiec nie trzeba stosować transformacji lorentza.
Rolmigo, tak jak jest tez jest ok, czy może w stacji dałoby sie ustawic tak zeby w kazdy weekend tak powialo?;)

super pomysł
Rolmigo pomyśl nad jakimś silniczkiem. Pojadę to założyć przy wirniku w stacji i będziemy załączać jak będziemy chcieli np. 20kt :lol: :lol: :lol:

Będziecie dzisiaj na mietku?
ja się wacham, jechać nie jechać :doh: kolano trochę jeszcze boli ale jak patrzę za okno jak wieje to mnie nosi :twisted:

Awatar użytkownika
rolmigo
Deska: f-one
Latawiec: torch/rebel
Dostał piwko: 12 razy

Post18 paź 2013, 08:20

Mikolpa pisze:Rolmigo pomyśl nad jakimś silniczkiem.

na wykresach można wpisać dane ręcznie więc proszę o sugestie ile ustawić... i nie trzeba będzie majstrować z silniczkami przy stacji.

na kunicach największy strzał o 23:15 - 34knoty a na mietku 32 knoty o 3:09
przeprogramujemy mój terminal i będziecie mieli także dostęp do danych z kunic.

nie wiem czy wszyscy zapoznali się już z nowym programem do prezentacji danych ale podpowiadam, że pod wykresami jest odnośnik do statystyk z tygodnia miesiąca i roku!!!
sam jestem pod wrażeniem dostępności danych. a na dobrą sprawę dopiero zaczynamy się wgryzać w temat. aż strach pomyśleć do czego dojdziemy np za rok?? może nauczymy się sterować wiatrem np. usługa: wiatr na życzenie *(za dopłatą). :lol:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post18 paź 2013, 09:58

Wiksa pisze:Nie wybiera się ktoś w piątek rano na mietków? Ma fajnie powiać a Ja mam na 12 do pracy, mogę kogoś zabrać...

my dopiero koło 13stej możemy ..i raczej bankowo będziemy :]
możecie podać link do stacji ?

peace

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post18 paź 2013, 11:53

Ziomek. pisze:
możecie podać link do stacji ?

peace

Ta przyjemność kosztuje 50 plnów :twisted:

:mrgreen:

Awatar użytkownika
Fikus
Kontaktowanie:

Post18 paź 2013, 21:09

Qba-EPP11 pisze:
Ziomek. pisze:możecie podać link do stacji ?
peace

Ta przyjemność kosztuje 50 plnów :twisted:
:mrgreen:

Hej Ziomek, skontaktuj sie z Pawlem Mikolpa
Dzisiaj przejeżdżałem i widziałem ze spoko pływali, na prawym halsie pływali goście z prawem drogi a na lewym bez,
także w końcu normalna mietkowska ostra jazda.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”