nindza pisze:a już myślałem, że rebela pogonisz

sander pisze:spokojnie można było pływać na 10m. Było ciepło, musiałem ściągnąć rękawiczki bo się gotowałem.
Rigus pisze:sander pisze:spokojnie można było pływać na 10m. Było ciepło, musiałem ściągnąć rękawiczki bo się gotowałem.
możecie jakaś fote poza leżakowaniem wrzucić bo byłem parę godzin i za bardzo nie widziałem pływania
sander pisze:Rigus pisze:sander pisze:spokojnie można było pływać na 10m. Było ciepło, musiałem ściągnąć rękawiczki bo się gotowałem.
możecie jakaś fote poza leżakowaniem wrzucić bo byłem parę godzin i za bardzo nie widziałem pływania
Nie mam żadnej fotki z pływania bo zajęty byłem pływaniem![]()
Byłeś w Borzygniewie w sobotę gdzieś tak między 15:30-17:00?
Piotrbyku pisze:
Co to za pływanie bez zdjęć ??????? Też nie wierzę żebyście pływali , to jakaś ściema
rolmigo pisze:z ostatniej chwili
właśnie nasza stacja w mietkowie rozpoczęła pracę na nowym systemie.![]()
chwała Jareckiemu!!
spokojnie można było pływać na 10m. Było ciepło, musiałem ściągnąć rękawiczki bo się gotowałem.
Co to za pływanie bez zdjęć ??????? Też nie wierzę żebyście pływali , to jakaś ściema
Fikus pisze:spokojnie można było pływać na 10m. Było ciepło, musiałem ściągnąć rękawiczki bo się gotowałem.
nie ma może zdjęć ale jest rysunek jak było
a Grzesiek jak nie pływałeś to potem nie wymyślaj, albo chociaż dobieraj historie do wietrznego dnia jak ja a nie...
sander pisze:Rigus pisze:sander pisze:spokojnie można było pływać na 10m. Było ciepło, musiałem ściągnąć rękawiczki bo się gotowałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości