Wiksa pisze:To jest opcja że dopóki nie wróci będziecie dawać znać na forum jak będzie wiało? chętnie kogoś zabiorę jak będzie prognoza
ja rownież

peace
Wiksa pisze:To jest opcja że dopóki nie wróci będziecie dawać znać na forum jak będzie wiało? chętnie kogoś zabiorę jak będzie prognoza
sander pisze:Prognoza graniczna ale przy tym kierunku i wyżowej pogodzie potrafi równo powiać, na dużym sprzęcie może da się coś porzeźbić. Ja planuje pojawić się w piątek.
sander pisze:Prognoza graniczna ale przy tym kierunku i wyżowej pogodzie potrafi równo powiać, na dużym sprzęcie może da się coś porzeźbić. Ja planuje pojawić się w piątek.
r.sidor pisze:sander pisze:Prognoza graniczna ale przy tym kierunku i wyżowej pogodzie potrafi równo powiać, na dużym sprzęcie może da się coś porzeźbić. Ja planuje pojawić się w piątek.
hej, wczoraj też była lipa prognozowa, a udało mi się z 2 godzinki popływać na bercdorferzeju od blaue laguny, i to całkiem fajnie, może jutro też coś da się ustrzelić!pzdr rad
Mikolpa pisze:sander pisze:Prognoza graniczna ale przy tym kierunku i wyżowej pogodzie potrafi równo powiać, na dużym sprzęcie może da się coś porzeźbić. Ja planuje pojawić się w piątek.
Koło której w piątek?
Mietek czy gdzieś indziej?
Wiksa pisze:No i popływane. Warunki były dostateczne tylko dłonie mi odmarzły. Na VECTORze 12m pływało sie dobrze chodź były momenty że trzeba było czekać na wiatr a czasem aż wyrywało z kapci ale z trzymaniem wysokości (ze skokami z różnym skutkiem) nie było problemu.
sander pisze:
Ze względu na temperatury raczej Mietek a o której to się zobaczy, pewnie koło 10-11.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości