Dzieki uprzejmosci Jadzi zonki Generala zamieszczam fotke z jakiegos tam wrzesniowego czy pazdziernikowego plywania na Dzierznie. Duzo ludzi wowczas bylo, fajna pogoda i policja
robinm pisze:No wreszcie wiosna i halny Szkoda, że zima wraca
akurat TO jezioro nigdy nie zamarza(woda ma napewno powyżej 10 stopni, szczególnie w tym miejscu) , ale jak by co to miejscówka bardzo hardkorowa i nie polecam nawet srednio zaawansowanym... i żeby nie było to ja byłem pierwszy w wodzie wiec w tym roku chyba jako pierwszy rozpoczałem sezon
DOBRE INFO NA WEEKEND.... DZIERŻNO ODMARZŁO W CAŁOŚCI....JAk to dzisiaj zobaczyłem to cały czas mi sie gęba śmieje .... jak by co to jutro na plaży na końcu wału (ale kierunek musi być bardziej południowy niż zachodni )albo KGB... ogólnie bardzo duzo plaży mamy bo jest bardzo niski stan wody...
Nie chcecie sie wybrac z nami w odwiedziny do chlopakow na Mietków na sobote/niedziele? Miejsca tam duzo i nocleg tez ponoc spoko gdzies na samym spocie . Jedziemy w 4 os.
Robin nie badz takim wiatrowym materialista Wazne tez sa inne okolicznosci przyrody A za Turawe przy niskim stanie wody to ja juz dziekuje.. nie mam ochoty miec podziurawionej dupy