Piotrbyku pisze:Super warunki na Berzdodfensee dzis fajnie polatane bez deszczu i fajnie rowny wiatr , no i czysta woda .Od 10 do 14.30 .caly czas lataneo14 przyjechal Radek na druga zmiane
r.sidor pisze:Piotrbyku pisze:Super warunki na Berzdodfensee dzis fajnie polatane bez deszczu i fajnie rowny wiatr , no i czysta woda .Od 10 do 14.30 .caly czas lataneo14 przyjechal Radek na druga zmiane
hej, ta zmiana była b. udana, z jedną przerwą wiało prawie do 17-tej, chociaż na ciąg w górę trzeba było cały czas czekać w pogotowiu i wtedy skakać. za to cieplej niż w sobotę w mieciowie i bez deszczu. jutro powtórka? chociaż prognoza trochę odpuściła. pzdr rad
lockin pisze:Zegar na stacji zatrzymal sie na 7 wezlach o 9 rano. Tak rowno jeszcze tam nie wialo nigdy
Piotrbyku pisze:Na Mietku faktycznie lepsze progno ale dla mnie to za bardzo ekstremalny akwen![]()
![]()
![]()
Chodzi o czystość wody a dokładnie o ilość wody w tej cieczy , wg mnie to ta proporcja jest na niekorzyść wodya na eurosee woda czysta
lockin pisze:Piotrbyku pisze:Na Mietku faktycznie lepsze progno ale dla mnie to za bardzo ekstremalny akwen![]()
![]()
![]()
Chodzi o czystość wody a dokładnie o ilość wody w tej cieczy , wg mnie to ta proporcja jest na niekorzyść wodya na eurosee woda czysta
Kolega ma zapewne jeszcze uraz psychiczny do mietka po spotkaniu z tama. Tak bywa i zeby przeszlo potrzeba czasu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości