Ziomek. pisze:sander pisze:
spoko fotka![]()
spot też wygląda użytecznie
chyba posprawdzam w najbliższym czasie
peace
Polecam sprawdzać przy wietrze S-SSW (ostatecznie SW), inne kierunki nie nadają się tam do pływania

Ziomek. pisze:sander pisze:
spoko fotka![]()
peace
sander pisze:Mocne warunki na śródlądziu nie nadają się do nauki, bo może się skończyć tak jak w ubiegłym tygodniu.
Piotrbyku pisze:I jeszcze ważne ,że woda jest czysta i przyjemnie się pływa .Wszystkim którzy zechcą spróbować Bukówki polecam jako lekturę obowiązkową wcześniejsze posty o tym spocie
weneck pisze:To ja jestem tym nieszczesnikim z karetki z wrzosowa, nie ma to jak zakończyć pływanie w karetce, zanim jeszcze wejdziesz do wody. Zawiezli mnie na ortopedie do Gryfice, tam zdiagnozowali wybicie barku i złamanie główki kości przedramienia. Bark nastawili, ale złamanie nie obejdzie sie bez srob. Tutaj mam pytanko czy polacacie jakiś oddział ortopedi we wrocku, gdzie dobrze składają złamania. Dla mnie sezon w tym roku juz sie niestety skończył, ale mam nadzieje ze z ręka będzie OK i wrócę w przyszłym na wodę. Pozdr
sander pisze:Ziomek. pisze:sander pisze:
spoko fotka![]()
peace
Polecam sprawdzać przy wietrze S-SSW (ostatecznie SW), inne kierunki nie nadają się tam do pływania
Qba-EPP11 pisze:Ewentualnie Turawa przy NW w miejscowości Szczedrzyk. Przy niskim stanie wody mega płycizna idealna do nauki.
Wygląda to tak
Pytaj w wątku o Turawie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości