KUBI pisze:Dzsiaj był ewidentny kierunek na łączkę w WIlczkowie. Byłem zerknąć około południa niko nie było... (na Oktanie również...) a wiało konkret - sam do wody nie wchodzę(ze względu na moje zdolnoścido śćiągania kłopotów
) to też odpuściłem. We wtorek 01.07 ma coś być z kierunkiem na Oktan - jest ktoś chętny?
KUBI pisze:Z tego co pamiętam to w spotach jest opis obu miejscówek dodany przez Yanosika. Na oktanie byłem 15 min i na flya było za mało:x za to na łączce było mocne 15 supli
Sam byłem w szoku. Wg mnie prognozy były sprawdzone. Daj znać jak będziesz się wybierał do Żnina to pokaże dojazd. Planuje wtorek dam jeszcze znać.
Kasper pisze:Które to te "niezawodne" prognozy?Na meteo.pl max. 12 węzłów w środę, czwartek lipa.
KUBI pisze:Kasper pisze:Które to te "niezawodne" prognozy?Na meteo.pl max. 12 węzłów w środę, czwartek lipa.
HeheHehe właśnie o tych niezawodnych prognozach mówiłemjeszcze w południe na czwartek było 14 szkwał do 16. Jutro będę próbował z 13tką i echa 161...od 12.00... Miejmy nadzieję na sobotę
bartolomeo_n pisze:Jutro pływacie? Łączka jest dostępna? Jacyś amatorzy grill ją okupują w weekendy, czy tylko krowy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości