evolutionVIII pisze:Dziś czy jutro?
O której?
Dzisiaj nie dam rady. Jutro postaram się o wolne i jak coś zdzwonimy się o której godzinie wyjazd.

|Pzdr.
evolutionVIII pisze:Dziś czy jutro?
O której?
tomekgol1 pisze:evolutionVIII pisze:Dziś czy jutro?
O której?
Dzisiaj nie dam rady. Jutro postaram się o wolne i jak coś zdzwonimy się o której godzinie wyjazd.![]()
|Pzdr.
evolutionVIII pisze:tomekgol1 pisze:evolutionVIII pisze:Dziś czy jutro?
O której?
Dzisiaj nie dam rady. Jutro postaram się o wolne i jak coś zdzwonimy się o której godzinie wyjazd.![]()
|Pzdr.
Pamietaj, że ja jutro pracuję. Muszę dobrze gadać z kierownikiem warsztatużeby tu sam wszystko ogarnął.
![]()
pzdr
maciekraz pisze:Panowie jak tam było na pływaniu? Siedziałem w robocie i tak mnie nosiło żeby pojechać, ale nie było jak.
peg pisze:Piter porównujesz REBELA 9m do WAROO 9m czy do swojej 13 jeśli chodzi o windę?
Red pisze:Dzisiaj po południu opływałem w końcu miejscówkę na Radziejach ( jezioro Dobskie). Miejscówka dużo lepsza niż bangladesz , zatoka szeroka na jakieś 400m, płytko jakieś 70m od brzegu, a potem coraz głębiej. Po wypłynięciu za zatokę można opłynąć praktycznie całą północną linie brzegową.
Miejsca na start dużo i w koło żywego ducha, więc spokojnie można grilować czy ognisko rozpalić. Zaletą miejsca jest to że spokojnie można pływać przy wiatrach od SE do SW. Z asekuracją mogło by być fajnie przy N bo woda płaska a wiatr nie zasłonięty niczym co najmniej ze 2 km od północy.
Z Giżycka 36 km i jest to chyba najlepsza miejscówka na te kierunki na mazurach.
Red pisze:Dzisiaj po południu opływałem w końcu miejscówkę na Radziejach ( jezioro Dobskie). Miejscówka dużo lepsza niż bangladesz , zatoka szeroka na jakieś 400m, płytko jakieś 70m od brzegu, a potem coraz głębiej. Po wypłynięciu za zatokę można opłynąć praktycznie całą północną linie brzegową.
Miejsca na start dużo i w koło żywego ducha, więc spokojnie można grilować czy ognisko rozpalić. Zaletą miejsca jest to że spokojnie można pływać przy wiatrach od SE do SW. Z asekuracją mogło by być fajnie przy N bo woda płaska a wiatr nie zasłonięty niczym co najmniej ze 2 km od północy.
Z Giżycka 36 km i jest to chyba najlepsza miejscówka na te kierunki na mazurach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości