andrzejwodejszo pisze:bylo rewelacyjnie.... mysle ze okolo 20 wezelkow 4-5 stopni ciepla (powietrze) i okolo 16 stopni woda wiec sobie wyobrazcie jak sie wpadalo do wody:) pieeeeeekne plywanie. Najlepsze jak dla mnie w tym roku mimo poczatkowego deszczu i zachmurzenia. Mega wysokie loty i soczyste loopiki z falkimniam.
Wełniacz pisze:Witam, mam pytanie czy jako początkujący po kursie IKO 1 te Kadynki są bezpieczne żebym stanął w wodzie z latawcem i ćwiczył sterowanie nim i body dragi i może starty z deską ?Chodzi o głębokość powiedzmy 50m od brzegu ... ?
Wełniacz pisze:Witam, mam pytanie czy jako początkujący po kursie IKO 1 te Kadynki są bezpieczne żebym stanął w wodzie z latawcem i ćwiczył sterowanie nim i body dragi i może starty z deską ?Chodzi o głębokość powiedzmy 50m od brzegu ... ?
andrzejwodejszo pisze:MWILCZ - przykra sprawa - udało się poszyć ? - dowód na to, że nie tylko pieciolinkowce potrafią się przepołowić
Szkoda kabrinki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości