Ja tam jestem z dzisiejszego dnia zadowolony Very Happy
rolnik pisze:ja tez nawet przez komorke z Waldim w czasie jazdy pogadalem........................
SWIRUS pisze:rolnik pisze:ja tez nawet przez komorke z Waldim w czasie jazdy pogadalem........................
Czyli co - nudno było skoro musiales kumpli obdzwaniac ?
waldir pisze:Znam pewną łąkę na południowej stronie Miedwia. Jeździłem po niej wózkiem. Jakaś duża firma ciągle wykasza ten teren. Jak popada rano to myślę że będzie to bardzo optymalne miejsce, bezpieczne.
targetti pisze:Czy można by się dowiedzieć gdzie ta łąka się dokładnie znajduje ?
Czy po odpuszczeniu śniegu i wyschnięciu ziemi teren nadaje sie do uprawiania landkitingu ?
Od dłuższego czasu szukam jakiegoś dużego i równego terenu w rejonie Szczecina i okolic, i nic nie udaje mi się znaleźć
Pozdrawiam
targetti pisze:Rozumiem, że wiesz gdzie są takie miejsca ?
Byłem na lotnisku Aeroklubu, na kilku boiskach piłkarskich, kilku łąkach i albo było za mało przestrzeni albo ziemia była zbyt nierówna.
Ja w piance wchodziłem najwcześniej w kwietniu ale zimno było nieziemsko. Zależy kiedy zima odpuści i jaki jestes twardytargetti pisze:Byłem na czarnych łąkach. Przestrzeń jest ogromna ale porośnięta wysoką suchą trawą którą nikt raczej nie kosi :/ Raczej będę musiał odstawić marzenia o mountainbordzie ze względu na brak odpowiedniego terenu w rejonie Szczecina.
Mam pytanie....
Kiedy średnio rozpoczyna się sezon na wodę na Miedwiu marzec/kwiecień ? Chyba na swoje pierwsze kroki z latawcem będę zmuszony jeszcze trochę zaczekać i zacznę je na Miedwiu.
Bez suchego bolka nie ma co pływać w tak zimnej wodzie czy też pianka 4/3 pozwoli na utrzymanie ciepłoty ciała ?
Pozdrawiam
Marcin
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości