stiv amoralny pisze:JAKBYŚCIE TOWARZYSTWA DO PŁYWANKA SZUKALI TO NA CH6 EKIPKA JESZCZE SIEDZI:)
POZDRAWIM
STIV A.
Sniady pisze:No to z wódeczką się widzimy jutro z rańca
robinm pisze:Kto się nie załapał niech żałuje, szczególnie jak lubi się pobujać na wave
Może Guru coś napisze na stronie bo mnie poweru brak:
"
szed pisze:Jesli ktos dysponuje wieksza bryka i ma cisnienie na Zatoke to prosze o pilny kontakt. Jedziemy (3os) w czwartek po robocie do niedzieli. Mam noclegi w Dradze (spory domek).
kondzioslaw pisze:.. bede jechal tam gdzie beda niezle warunki i szkolka..
kondzioslaw pisze:bede jechal tam gdzie beda niezle warunki i szkolka
Ziomek. pisze:a jesteśmy teraz, jeśli się dobrze orientuję już ostatni na placu boju
skrzynke piwa i jakiegos grila
Ziomek. pisze:kondzioslaw pisze:.. bede jechal tam gdzie beda niezle warunki i szkolka..
w poniedziałek już chyba żadnej szkołki nie będzie
WAKE.PL zwija się w TĄ niedzielę - a jesteśmy teraz, jeśli się dobrze orientuję już ostatni na placu boju, jak co roku..
więc ktoś prywatnie powinien Ci pomóc..
warunki wyśmienite - wieje i względnie ciepło - dlatego właśnie nie mogę już tu wytrzymać ..na plaży
pzdr
Ziomek. pisze:kondzioslaw pisze:.. bede jechal tam gdzie beda niezle warunki i szkolka..
w poniedziałek już chyba żadnej szkołki nie będzie
WAKE.PL zwija się w TĄ niedzielę - a jesteśmy teraz, jeśli się dobrze orientuję już ostatni na placu boju, jak co roku..
więc ktoś prywatnie powinien Ci pomóc..
warunki wyśmienite - wieje i względnie ciepło - dlatego właśnie nie mogę już tu wytrzymać ..na plaży
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości