fokus123 pisze:Na jamnie słabo a na morzu niby było 14-16 węzłów ale duża fale strasznie hamowała i pływanie głównie z wiatremA jak ci na KIA poszło?
mkmiec pisze:fokus123 pisze:Na jamnie słabo a na morzu niby było 14-16 węzłów ale duża fale strasznie hamowała i pływanie głównie z wiatremA jak ci na KIA poszło?
Dobre, 14-16 wezlow i DUZA fala. Brzmi jak warooonki na AtlantykuNastepnym razem jak takie warooonki beda to DZWON! nie bede musial leciec do Portugalii by ich szukac prawie 3000km od domu
Cz3rni4K pisze:Może po prostu za mało na morzu pływasz, my nie mamy z czymś takim problemu. Myślę, że masz blokadę w głowie, że jak jest fala to automatycznie Cie to odtrąca, Eśka też namawiałem, żeby poszedł na fale i na pewno nie żałuje, że to zrobił. Nie wiem, czemu tak skaczesz do Michała, zobacz on nawet dłużej niż ja pływam i szanuje to co mówi, bo wiedzę ma większą ode mnie. Czasem warto przemyśleć to co się pisze, nikt z nas wam źle nie radzi tylko mam wrażenie, że trochę, starasz się udowodnić, że masz rację w tym co mówisz, a przecież pływasz dopiero II sezon i sam widzisz jak jest np po tym, co wyżej napisałeś, że masz problemy z falami. Zobacz, że tego roku jest tak, że wy pływacie w swojej grupce i nie utrzymujecie z nami prawie kontaktu, a przecież razem, pływa się lepiej i przede wszystkim jak się pływa z lepszymi od siebie to szybciej się nabiera doświadczenia. Ja zaczynałem na morzu i nie raz miałem problem z falami i nie żałuję tej męczarni bo dzięki temu pływam jak pływam. Nie warto się wymądrzać i udowadniać swoją rację w momencie gdy druga strona ma dużo większe doświadczenie i warto czasem posłuchać kogoś, kto dłużej pływa i ma większe pojęcie.
odi100 pisze:Poplywaliscie cos ma morzu? W Jarosławcu poziomy deszcz, wiatr w porywach chyba ze 40knt i mega fala z wiatrem prosto w morde. Hardcore
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości