nie potargujesz. Cena przyzwoita, na miejscu corsę dostaniesz jak ci się uda za 35 euro za dobe + jeśli byś chciał ją zostawić na lotnisku to jeszcze dodatkowo 20 euro. Ale to jak ci się uda. Podczas mojego pobytu o ile dobrze pamiętam 2 Niemców wynajęło sobie Corsę za 300 euro na tydzień.
Za apartament zapłaciłeś więcej niż ja ale ten twój jest w fajnym miejscu i lepiej utrzymany. Powiem więcej, jest to całkiem inny standard

Burżuj
Pare informacji jeszcze:
Ja zamówiłem autko z roof rackiem (relingi na dach) mieli za nie policzyć po 2 euro za dzień ale nikt tego nie policzył a ja ich i tak nie używałem bo deska (144cm) mieściła sie do bagażnika po lekkim uchyleniu fotela
Jeśli chcesz z nich korzystać ro weź jakieś sznurki by przywiązać dechę lub quiver.
Jak nie masz karty kredytowej to ci każą dać 200 Euro zaliczki którą dostaniesz 20 minut po oddaniu auta. Jak masz kartę to ci każą podpisać coś ala zlecenie przelewu które targają jeśli nic z autem się nie stanie.
Zrób zdjęcia obić i wgnieceń auta oraz tapicerki (przypalenia od fajek) zanim do niego wejdziesz - tak na wszelki wypadek, najlepiej ostentacyjnie przy pracowniku.
Na lotnisku na informacji wyczaj sobie lokalny darmowy przewodnik (mała książeczka, będziesz miał w niej plany miast mapy i ciekawe informacje)
Można płacić w sklepach zwykłą kartą płatniczą i warto bo wychodzi po średnim kursie NBP czyli nie zarabia na nas kantor i nie ma żadnych prowizji (na wszelki wypadek zapytaj w swoim banku).
Same bankomaty odpadają bo są mega prowizje...
Dobrze ze sobą zabrać więcej kasy na wszelki wypadek. Mi na szczęście się nie przydała ale zawsze się z tym lepiej czułem.
Nie napisałeś z jakiego miasta startujesz

Berlin?