chnum82 pisze:Jak tam sytuacja na Mietkowie...witam kolegów, mam zamiar cos sobie odswierzyc bo była przerwa a ze wro to Mietków zostaje, jakies akcje an Słupie od kumpla plywajacego na winds..słyszalem ze tam sie czaja i czekaja na nas..co by budget gminy podreperowac ...pozdrawiam jak by ktos sie kiedys wybieral z checia..sie wybiore ....
chnum82 pisze:Jak tam sytuacja na Mietkowie...witam kolegów, mam zamiar cos sobie odswierzyc bo była przerwa a ze wro to Mietków zostaje, jakies akcje an Słupie od kumpla plywajacego na winds..słyszalem ze tam sie czaja i czekaja na nas..co by budget gminy podreperowac ...pozdrawiam jak by ktos sie kiedys wybieral z checia..sie wybiore ....
Fikus pisze:brzmi jak marzenie; w piątek ściągałem latawca z zapory - czyli nie jest najgorzej z miejscami do lądowania, może poza tym że spadł na róże... btw, nie ma fizycznej możliwości wystartowania latawki z betonu...
Mikolpa pisze:Jutro niestety nie dm rady ale w środe z chęcią bym gdzieś podjechał ze sprzętem. Może byśie go wytestowali![]()
Jakbyście gdzieś jechali to daj prosze znać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 15 gości