Na poczatku chciałem , potem zdygałem , nie byłem pewny czy ktoś bedzie . Miejmy nadzieje ze juz teraz bedzie to normalką ze weekend na wodzie spędzimy ....
Czesć Gregor, nie przejmuj się na razie wyjeżdzam, ale za dwa tygodnie zaczynamy na poważnie sezon.Dam znać ze Słowacji . Mój namiar 605 342 186.Leszek.
napisz Jurgen jak sie jezdzi po takiej trawie(jak na fotach) na desce? nie miala za malych kolek? kupil bym takie cos ale boje sie ze musi byc bardzo rowna trawka ktora ciezko znalezc jak to jest? sory za male odbiegniecie od tematu pozdrawiam
Powiem ci ze decha radzila sobie z nierownosciami bez zadnego problemu. Mialem raz problem ze startem bo blokowala mnie jakas kempka wieksza ale jak juz jedziesz to jedziesz. Tam jst dosc rowno bo to chyba jakies boisko okolicznej druzyny. W przyszly weekend najprawdopodobniej sie tez w to miejsce wybiore tylko wiatr moglby bardziej z poludnia wiac. Oczywiscie zapraszam
Witam wszystkich.Juz jestem w kraju, bo na Slowacji pełna kicha,ogólny brak śniegu,więc przenieśliśmy się do Polski.Widę że coś robicie na kółkach,to może być ciekawe.Pozdrawim z naszych pięknych gór. Leszek.
To po raz kolejny zeby topic nie umarl no i oczywiscie zeby reszta polski nie myslala ze jak woda zimna a sniegu nie ma to polnoc sie byczy wrzucam linka do fotek spod Jastarni