Ma ktoś ochotę na zachodnie Pomorze uderzyć na sobotnią prognozę? Miedwie/Zalew- gdzieś tamtędy...cały dzień pokazuje że powieje...3 miejsca w aucie wyjazd dzisiaj lub jutro z rana z Wrocławia
gdyby prognoza była minimum na 2-3 dni to bym się pisał na wyjazd,ale jechać ponad 400km w jedna stronę na niezbyt pewną prognozę to deko lipa. jak będzie kolejna prognoza ale min 2 dniowa to pisz na pri/a lub 501-770-490
Jeśli prognoza sie utrzyma to bede jutro na pewno. Na ICM kierunek jest W z lekkim odkręceniem NW, wiec ja bede sie rozbial na spocie tuz za francuzem. Na stronie wczesniej ktos wstawil linka gdzie to jest dokladnie.
Ja nie wiem gdzie Ci pokazuje kierunek NW Na moim PRO jest S do godz 8, pozniej SW do 13, a później W do 17. Dla mnie to kierunek na Borzygniew z samego rana, później obojetnie czy Francuz czy Borzygniew, ale może się nie znam
Nie sprawdzalem prognozy przez caly dzien, ale jak pisalem wczesniejszego posta to wialo tak jak pisalem. Teraz na ICM jest ewidentnie kierunek S, SW, wiec kierunek na Borzygniew, tak jak piszesz do zobaczenia na spocie jesli tylko prognoza sie utrzyma.
I po prognozie... Pro pokazuje teraz jedunie 14-16 węzłów ale od 19, kierunek W Przynajmniej w mieszkaniu zrobilo się chłodno bo temperatura spadła o 10 stopni C
Witam, wybieram się w poniedziałek 6/7/2012 na kurs do Jastarni. Jadę sam i mam w kombiaku jeszcze 4 wolne miejsca. W zależności od bagażu mogę zabrać 2-3 osoby. Powrót do niedzieli, zależnie od pogody i chęci. Jeśli są chętni by się zabrać proszę o kontakt tel: siedem-2-osiem-5-trzy-3-dziewięć-3-siedem Wyjazd z Wrocławia / Psie Pole. Ewentualnie mogę po kogoś podjechać. Pozdrawiam
Wkurzające jest to że kiedy jest dobre progno nad morzem, to najczęśćiej na miejscu właściwie też jest jako takie progno i można pływać. chociaż wiadomo zatoka to zatoka.