Turbo_Sen pisze:Ktoś wie jak wyglada sytuacja z lodem w Rewie? We środę zapowiada się super kierunek na Rewe
Byłem na spacerze wczoraj. Praktycznie woda jest już wolna od lodu. Da się pływać. Trochę zwał lodu na brzegu.
Turbo_Sen pisze:Ktoś wie jak wyglada sytuacja z lodem w Rewie? We środę zapowiada się super kierunek na Rewe
kuicets pisze:Jutro ok. 15:00 melduję się w BrzeźnieSpodziewane plusowe temperatury, normalnie Hawaje
Turbo_Sen pisze:kuicets pisze:Jutro ok. 15:00 melduję się w BrzeźnieSpodziewane plusowe temperatury, normalnie Hawaje
Pokazuje na tą chwilę 10kts, jeśli byłoby kilka kts więcej niż według prognozy to ja też podaję. W środę ktoś będzie atakował Rewę? Pokazuję prognozę na latawiec 9/10m i idealny kierunek na Rewę. Do tego ma być słonko więc wakacyjny sezon można rozpocząć
KarlsonzDachu pisze:donaj pisze:Jeszcze z 2 tygodnie i bedzie plywanko
Co prawda, to prawda. Jak widzę te rękawiczki na filmie Gomi, to mi się skóra na d marszczy...Wiem, bo mam...
DreK pisze:A jak wyglada plaża ? Zalega jeszcze lód ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości