Pabeta z IŁAWY ktoś widział? Zajebał mi pompkę ze spotu w 2013 roku i do dziś nie oddał.Admin "pablo" proponował ,żebym do niego zadzwonił ,ale nie mam nr. telefonu. ma ktoś?
viewtopic.php?f=14&t=63112
Wełniacz pisze:Nikt inny na Edgu 11m nie latał na parkingu za MM. Pozdr.
Wełniacz pisze:To wszystko wyjaśni
iwan998 pisze:Ok to hell jest zawalony i nie ma miejsca , rewa tak samo przez forda .
lui$ pisze:Ronix dzis na rewie mozesz poplywac ale w "fordkupie" jak chcesz:DD doozo na maszo:)
roninXpl pisze:iwan998 pisze:Ok to hell jest zawalony i nie ma miejsca , rewa tak samo przez forda .
W Rewie nie ma miejsca głównie parkingowego przez ten nowobudowny hotel :/lui$ pisze:Ronix dzis na rewie mozesz poplywac ale w "fordkupie" jak chcesz:DD doozo na maszo:)
Nie zakumałem co to za "fordkupa" i teraz żałuję:
To był Ford Focus…
I jeszcze ekpia wożąca quadem wungiel na grill od fordkupa zbluzgała mnie i o mało nie pobiła "bo im zaparkowałem na przejeździe" (to właścicielka baru po lewo mi w bok wjechała)![]()
Patrzę i oczom nie wierzę - blokuję im przejazd chociaż i tak przejechali… Świat w/g montypajtona…
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości