Sayyid_Ahmad pisze:kubutek pisze:jakieś info z 1/2? warto się wybrać?
Przy Kaperze 20-25.
Ty jeszcze masz siły na dzisiaj?

Sayyid_Ahmad pisze:kubutek pisze:jakieś info z 1/2? warto się wybrać?
Przy Kaperze 20-25.
Rhall pisze:boldek pisze:Bo nie byłeś na półwyspie, a "jedynie" w RewieW mekce serferów wiatr miotał niczym szatan, drzewa się kładły, a od 9:00 do 11:00 miałem fajne loty na 9 m
Tylko tak trochę jakby nierówno czy coś...
Surfpoint - Maszoperia nie znajduje się na półwyspie. A to przepraszam
boldek pisze:Ty jeszcze masz siły na dzisiaj?Udanego pływania, a to piwko powyżej to chyba wiesz z jakiej okazji
Ja dziś odpuszczam, obowiązki domowe wzywają...
KonradB pisze:No właśnie miałem w tym dziale napisać jak jest z tą sprawdzalnością pogód jeśli chodzi o półwysep ponieważ, chciałem za tydzień pojechać tam na parę dni i z tego co patrzyłem na pogody to nie wyglądało to zachęcająco.
donaj pisze:Bite 3.5 h w rewie na 9tce. Dziurawo i czasami niebezpiecznie. Ale janusze wczoraj nie zawiedli z latawcami w zenicie ledwo co plywajac blokowali spot wysmienicie bo nie ma to jak lewo prawo bez zadnej przyjemnosci, podziwiam. Dobra wprawka przed sezonem. No i nie zapomnijmy o zelastwie pod nogami. Rasowi wsiarze, halsik 2 minuty a potem dryfowanie na spocie z kominem przez 15 minut.... Anyway was fun.
Kubs0n pisze:KonradB pisze:No właśnie miałem w tym dziale napisać jak jest z tą sprawdzalnością pogód jeśli chodzi o półwysep ponieważ, chciałem za tydzień pojechać tam na parę dni i z tego co patrzyłem na pogody to nie wyglądało to zachęcająco.
Meteo.pl model UM sprawdza się w około 90% - przynajmniej tak wynika z moich obserwacji.
pietkun pisze:donaj pisze:Bite 3.5 h w rewie na 9tce. Dziurawo i czasami niebezpiecznie. Ale janusze wczoraj nie zawiedli z latawcami w zenicie ledwo co plywajac blokowali spot wysmienicie bo nie ma to jak lewo prawo bez zadnej przyjemnosci, podziwiam. Dobra wprawka przed sezonem. No i nie zapomnijmy o zelastwie pod nogami. Rasowi wsiarze, halsik 2 minuty a potem dryfowanie na spocie z kominem przez 15 minut.... Anyway was fun.
Rano wiało chyba równiej, od 9 do 10:30 było spoko a potem jakoś tak "dziurawo" się porobiło.
Przed tym jak przyjechałeś było jeszcze luźno na spocie , ale kilku januszy już urzędowało. Trochę lipa, że są tacy co nie mierzą sił na zamiary i wychodzą w całkiem konkretny wiatr bez minimum umiejętności zapewniających bezstresowe mijanie, holowanie po deskę itd.![]()
filmik z niedzieli, były sporo lepsze loty - ale wiadomo: nienagrane = nie było
Ziomek. pisze:donaj pisze:Apeluje do was !
..zwłaszcza o lądowania![]()
peace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości