Koszalin i okolice

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
fokus123
Deska: SU-2
Latawiec: Core
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post16 kwie 2010, 12:25

Będzie ktoś dziś w Jamnie oprócz mnie i Ahryla koło 16?

Awatar użytkownika
fokus123

Post17 kwie 2010, 09:22

Jak ktoś jest chętny to dziś od 11 jesteśmy w osiekach

Awatar użytkownika
esiek32
Deska: Nobile 666
Latawiec: Naish Cult 2008 12, 7,5m
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2010, 07:02

Siemanko, macie tydzień na załatwienie dobrej progno na majówkę :thumb: jak dobrze pójdzie będę w czwartek wieczorem lub w piątek. Ewentualnie polecimy z Izą nad zatokę jeśli tam będzie wiało, Robak wy też się chyba szykujecie?? pozdr

Awatar użytkownika
konop
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post25 kwie 2010, 07:20

esiek32 pisze:Siemanko, macie tydzień na załatwienie dobrej progno na majówkę :thumb: jak dobrze pójdzie będę w czwartek wieczorem lub w piątek. Ewentualnie polecimy z Izą nad zatokę jeśli tam będzie wiało, Robak wy też się chyba szykujecie?? pozdr

Gdzieś Ty był wczoraj - na basenie ? :) Trzeba było wbijać nad Zegrze - w końcu dobre pływanie było.

Pozdro

Awatar użytkownika
fokus123

Post25 kwie 2010, 09:58

esiek32 pisze:Siemanko, macie tydzień na załatwienie dobrej progno na majówkę :thumb: jak dobrze pójdzie będę w czwartek wieczorem lub w piątek. Ewentualnie polecimy z Izą nad zatokę jeśli tam będzie wiało, Robak wy też się chyba szykujecie?? pozdr

Esiu jak na razie to ja szykuje się do wyjazdu do Niemiec na wspinanie z kumplami bo progno słabe na razie jest :(

ahryl
Latawiec: Naish
Kontaktowanie:

Post27 kwie 2010, 21:14

ale dzis rewelacja byla .... choc dzis plywanko zaczelem kolo 17 dopiero ale bite 2h w wodzie !! momentami nawet za duzzziooo i sloneczko :thumbsup:

wypadzik udany bez dwoch zdan !!!!

Awatar użytkownika
wasil
Latawiec: Slingshot RPM 2015 11m
Kontaktowanie:

Post27 kwie 2010, 22:20

No trzeba przyznać,że dzisiaj było naprawdę w porządku,wiaterek dopisał cały czas równe 18-20 knt jak z suszarki.Po 17 wyjrzało słońce i już w ogóle był Meksyk :D Oby tak dalej,a postęp będzie wreszcie zauważalny ;)

Awatar użytkownika
Klimek
Deska: North TS
Latawiec: North Neo 7,10,12
Postawił piwka: 11 razy
Kontaktowanie:

Post29 kwie 2010, 10:19

Hej

Na długi weekend jestem w Gąskach od piątku popołudniu i chętnie bym się podłączył pod pływanie z miejscowymi Ludźmi, z tego co czytałem to przy zachodzie, płd-zach to prawdopodobnie szukać Was gdzieś w Osiekach ?
Da się trafić na tą miejscówkę w jakiś ludzki sposób, czy może są jakieś "specjalne ścieżki" ?
Ewentualnie jakby wiało na morze to gdzie Was szukać ?

Awatar użytkownika
fokus123

Post29 kwie 2010, 10:32

W piątek raczej na Osieki jeszcze uderzymy bo woda trochę cieplejsza niż morzu. Ogólnie dojazd jest prosty, z Gąsek jedziesz na Mielno / Unieście na końcu Unieścia masz rozwidlenie drogi więc jedziesz po głównej w lewo, dojeżdżasz do Łaz i na "rondzie" jedziesz w prawo cały czas po głównej drodze, dojedziesz do Osiek i spotu nie da się przegapić bo jest na zakręcie przy kościele. Jeśli chcesz popływać na morzu to zazwyczaj pływam na końcu Unieścia przy tym rozwidleniu bo falochrony się tam kończą. Jakby co jutro na pewno jakieś info tu będzie gdzie jedziemy i o której więc zapraszam.

Awatar użytkownika
Klimek
Deska: North TS
Latawiec: North Neo 7,10,12
Postawił piwka: 11 razy
Kontaktowanie:

Post29 kwie 2010, 10:36

fokus123 pisze:W piątek raczej na Osieki jeszcze uderzymy bo woda trochę cieplejsza niż morzu. Ogólnie dojazd jest prosty, z Gąsek jedziesz na Mielno / Unieście na końcu Unieścia masz rozwidlenie drogi więc jedziesz po głównej w lewo, dojeżdżasz do Łaz i na "rondzie" jedziesz w prawo cały czas po głównej drodze, dojedziesz do Osiek i spotu nie da się przegapić bo jest na zakręcie przy kościele. Jeśli chcesz popływać na morzu to zazwyczaj pływam na końcu Unieścia przy tym rozwidleniu bo falochrony się tam kończą. Jakby co jutro na pewno jakieś info tu będzie gdzie jedziemy i o której więc zapraszam.

Dzięki za szybkie info (mam nadzieję do zobaczenia na wodzie :) )

Awatar użytkownika
fokus123

Post29 kwie 2010, 10:42

Spoko w pracy siedzę więc KF odpalony zawsze jest :) To klimek jak będziesz jechał to zbierz trochę wiatru po drodze bo jak na razie tylko piątek wchodzi no i może sobota z samego rana

Awatar użytkownika
Max_Zakowski

Post29 kwie 2010, 22:33

Jutro wiatr ma się zmieniać z płd-zach. na zachodni. Pare kite'ów bedzie w centrum Mielna, jak ktoś chętny na morze to niech wpada :thumbsup:

Kowal-400

Post29 kwie 2010, 22:40

Radziu jeszcze powieje w poniedziałek :)
Może dolecimy z CZAMANEM
Bo w sobotę rano pewnie będzie jeszcze spał :)

Cz3rni4K

Post30 kwie 2010, 02:16

Widzę, że u was sezon zaczął się na dobre, bo ja nadal czekam na ciepłą wodę:D Rok temu już pływaliśmy, ale zima była jaka była, więc trochę później się ciepło zrobiło;/. Napiszcie jaka woda w Jamnie, czy bez butów już da rade pływać?? o morze się nie pytam bo domyślam się jaka:D (Pewnie Esiek zaraz mnie wyśmieje hehe) Mam nadzieję, że w weekend już zacznę bo ciśnienie mam straszne, tym bardziej, że nową deche chcę wypróbować :D... Co do Osiek, to rozmawiałem już z Mirkiem i czekam na znak, kiedy zaczniemy przygotowywać miejscówkę bo na Bukowo nie chcę mi się zbytnio jeździć;/. Czekam na Info!!

Pozdrawiam! Maciek

Awatar użytkownika
fokus123

Post30 kwie 2010, 07:55

No maciek nie mów, że jest początek maja, a ty sezonu nie otwierasz :) My jeździmy jeszcze na jamno ze względu właśnie żeby już bez butów zacząć pływać i ja chciałbym już dziś bez nich wskoczyć. Woda nie jest tak zła więc powinno być oki. Kto chce niech jedzie na morze, więcej miejsca w Osiekach będzie na rozłożenie sprzętu :D Z tego co wiem to Esia niestety nie będzie :( Wstępnie po 16 jestem dziś w Osiekach no chyba, że wcześniej uda mi się z pracy zerwać.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”