Kto popływał ten popływał. Jak dojechałem około 13 to akurat wyłączyli wiatr... co było do przewidzenia bo rano progno pokazywało coś takiego. No ale Tuńczyk, Sander, Zabawa, i jeszcze parę osób chyba zadowoleni...
Wiało dobrze (do 25knt), tylko trochę za szybko się skończyło, mi jeszcze udało się załapać na 1h fajnego pływania. Prognoza trochę zrobiła nam psikusa, gdyby wcześniej się zmieniła to byśmy pewnie stawili się rano i byłoby dużo więcej pływania.
Dzięki wszystkim za info. Wygląda na to że będę musiał jeszcze się podszkolić na Helu Jeśli beda dobre warunki to chciałbym sie wybrać na Hel w długi weekend 13-15 sierpnia, więc jeśli będa chetni to możemy sie zgrac
W weeknd na Helu to lipa się zapowiada , ale przyszły tydzień cały ma być wietrzny , będę jechał z Wrocka jak będzie prognoza to jadę na pewno na razie zapowiada się od wtorku . Będziemy jechać we dwóch to jak by się ktoś chciał dołożyć do benzyny to byłoby fajnie , Ja jadę do Jastarni i na miejscu będę szukał spania . szczegóły na prv.
Jeszcze nie wiem jak to wypali ale na razie jest zajefajny warun na wtorek i środę. O ile nie spadnie, grzech byłoby nie jechać Kto może niech o tym grubo pomyśli.
U mnie teraz całkiem fajnie wieje, jest delikatna prognoza na popołudnie, może ten wiatr dojdzie na Mietków, chyba się wybiorę, zobaczę czy jeszcze jest w czym pływać.