Mateuszol pisze:Hej,
Prośba o podpowiedź,..
wybierałem się jutro do Chałup na kite'a, jednakże wiatr północny więc myślę, że druga strona czyli puck albo rewa będzie lepsza.
Tyle że mam pytanie - jestem mega początkujący więc wolałbym jak najwięcej wody z gruntem (najlepiej tak jak w chałupach) - możecie podpowiedzieć czy rewa jest dobrym pomysłem i gdzie najlepiej się skierować????
Z góry wielkie dzięki za szybkie info - szkoda czasu na szukanie odpowiedniej miejscówki...
Mateuszol pisze:Hej,
Prośba o podpowiedź,..
wybierałem się jutro do Chałup na kite'a, jednakże wiatr północny więc myślę, że druga strona czyli puck albo rewa będzie lepsza.
Tyle że mam pytanie - jestem mega początkujący więc wolałbym jak najwięcej wody z gruntem (najlepiej tak jak w chałupach) - możecie podpowiedzieć czy rewa jest dobrym pomysłem i gdzie najlepiej się skierować????
Z góry wielkie dzięki za szybkie info - szkoda czasu na szukanie odpowiedniej miejscówki...
donaj pisze:chcialem wszystkim ktorzy pomogli mi wczoraj w akcjii ratunkowej w brzeznie serdecznie podziekowac. Chcialbym tez ostrzec wszystkich by plywali z 100% sprawnie sprzetem. Moze opisze sytuacje w jaki sposob mialem zlamanie otwarte piety. Plywalem z lekko nesprawnym strapem w desce. Po wykonaniu kiteloopa z backrollem wypadla mi jedna noya ze strapa przez co stracilem rownowage i polecialem na pelnym powerze prosto w fale. Niestety przez niesprawnego lewego strapa nie wyciagnale stopy i uderzylem w fale pieta przez deski co skonczylo sie jak upadkiem na beton. Koniec koncem zlamanie otwarte piety w 2 miejscach. Do zobaczenia w przyszlym sezonie. Mam nadzieje. Taki zarcik na koniec : sprzedam strapy cabrinha sync lekko uszkodzone 2011
:evil::evil:
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości