Jacek olsztyn pisze:My z Andrzejem będziemy około 11
To my tez sie moze skusimy skoro siadlo na 1/2.O ktorej wyjezdzacie?8.00?
Jacek olsztyn pisze:My z Andrzejem będziemy około 11
andrzejwodejszo pisze:o 8 wyjazd z kajakowej. Obowiazkowy postoj w Maldytach na zapieksa plus płyn.
przemjas pisze:warunki do pływania kiepskie, do plażowania ok.
ogólnie z Andrzejem ucięliśmy parę ślizgów.
Spot w Kryni po wczorajszym dniu stwierdziłem że jest jednak do bani i na pewno w sezonie jeśli prognozy nie pokażą min. 20 węzłów i wiatru z S już tam nie pojadę :/ - szkoda czasu - lepiej pojechać na 1/2wysep. Jadąc na spot i wracając np w Kątach wiało zajebiście w Krynicy lipa. I jeszcze jedna anomalia spotu w Krynicy, którą zauważył Andrzej: u góry wieje na dole nie wieje. tzn trzymając latawiec ustawiony pod kątem 45 stopni nic ci to nie da - nie ciągnie, a jak ustawisz na godz. 11 - ciągnie.
. poza tym ten beznadziejny powrót. Korki niemiłosierne, trzeba objazdem przez Marzęcino a do Elbląga nawet przez Bielnik albo w Janowie na lewo skręcić w kierunku ul.Radomskiej (dość kiepska droga) wracać.
dpacior pisze:Jutrzejszy wieczór się ładnie zapowiada. Wybiera sie ktoś może nad zalew po pracy i mógłby mnie zgarnąć z Morąga? Oczywiście ściepa na wachę![]()
Jakby się ktos wybierał, dajcie znać - 792 830 007
Jacek olsztyn pisze:dpacior pisze:Jutrzejszy wieczór się ładnie zapowiada. Wybiera sie ktoś może nad zalew po pracy i mógłby mnie zgarnąć z Morąga? Oczywiście ściepa na wachę![]()
Jakby się ktos wybierał, dajcie znać - 792 830 007
A gdzie Ty widzisz ten ładnie zapowiadający się wieczór? chyba że nie chodzi Ci o wiatr a o zachód słońca
Wełniacz pisze:Ja na bank jestem od rana w czwartek ale zastanawiam sie nad środa i jakimś noclegiem w Kadynach... macie jakieś namiary na tani nocleg bez luksusów ?\
Pogoda się fajna szykuje http://www.windguru.cz/pl/index.php?sc=225119
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości