MArcinBe pisze:Mareck skoncentrowal sie na opisie Ras Sudr
mi chodzilo o to z ktorymi innymi spotami ty porownywales
dzieki Przemass, dzieki Mareck za wyczerpujace info!
ale mialbym jeszcze pytanie:
1.czemu wedlug ciebie Zaafrana jest gorsza od Ras Sudr?
(oba hotele przy spocie, oba hotele na pustkowiu, przy obu hotelach sporo plaskiej wody, przy obu hotelach jak narazie ponoc malo ludzi, przy obu hotelach brak rafy...)
2.rozumiem, ze w Ras Sudr bedac w tym hotelu co wy, nie trzeba placic zadnej szkolce za plywanie?
pytam z punktu widzenia prywatnego wypadu 2-4 osoby, ktore nie chca przechowywac sprzetu w szkolce, ani placic za asekuracje, ani nie jada grupa 40 osob (czyli laguna nie musi miec 3km na 3km, kilkaset metrow w zupelnosci wystarczy - jezeli to nie jest ElGouna z setka kajciarzy...)
no i tylko sama plaska woda sie nie zyje, mala falka typu 1-2 metry przy silnym wietrze jest tez mila sprawa (NabqBay, Magawish przed Sandbankiem, ElGouna za plytkim...)
kotwi pisze:Jeśli chodzi o Zaafrane to trzeba oddać głos Ziomkowi, bo jemu akurat się tam podobało! W niedzielę mieliśmy lecieć do Hamaty ale on mówi, ze teraz już tylko Zaafrana...
MArcin - jeśli nie wierzysz moim słowom - JEDŹ TAMSPRAWDŹ osobiście
dlaczego nie odpowiadało mi pozostanie tam dłużej niż kilka godzin
wracając do wave
mamy chyba inne pojęcie o nim
jeśli za "wave/ik" uznajesz jak piszesz glęboką wodę za rafą w El Gounie![]()
to się nie zrozumiemy![]()
za to w RAs Sudr może odkryjesz pływanie "jak po masełku" za rewami i nagle stwierdzisz że nawet skakać na kite nie musisz by być szczęśliwym..
Ziomek pisze:...jednak każdy kto kiedykolwiek pływał przez 3-4 tygodnie
CODZIEŃ po np 6-7 godzin
wie CZYM są ..megaodciski ...
MArcinBe pisze:Lecz jestem ciekaw jakie bylyby twoje recenzje spotow, gdybys.... w Magawish mial szczescie i przez 2 tygodnie fajnie by wialo, a w Ras Sudr mialbys pecha i 2 tygodnie by nie wialo..![]()
baton1 pisze:Przemas, Ziomek wiecie coś więcej odnośnie terminu na kwiecień ?? Czy to będzie początek, czy druga połowa?
march_in pisze:natomiast ras sudur.??? wg archiwuw to tam nie wieje wogole.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości